سلام، بچه ها من حدود ۲ماونیم پیش پسرمو بردم لوزه سومشو عمل کرد، حالا باز قبل عید سرما خورده بود و گوشش عفونت کرد بردمش پیش همون دکتری که عملش کرد گفت مث اینکه لوزه اول و دومش هم بزرگ شده، دارو داد باز دیروز بردمش دید ته گلوشون و باز گفت لوزه کامش هم بزرگه، از دیروز اعصابم خورده که چرا همون روز همه رو باهم عمل نکرد،مگه میشه سر یک ماه لوزه دوم و سوم هم بزرگ شه، البته الان میگه انشاالله که بدون عمل خوب میشه و عمل نمیخاد ولی خب بچه من الان چندروزه تو دماغی صحبت میکنه من اعصابم بهم میریزه دکتر گفت اگه باز گوشش عفونت کنه لوزه اول و دومش عمل میخاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همون اول باید همشو باهم عمل میکرد.من پسرم لوزه سوم داشت ولی دکتر گفت همشو برمیدارم چون احتمال داره ب ...
کاش بچه منم همرو عمل کرده بود، اعصابم از دست دکترش خورده ، الان از خییلی چیزا منعش کرده از سرکردگی از عطر و بو از پرنده شوهرمم سخت گیره میگه جایی نمیریم که بچه مریض نشه بزنه به گوشش ،خودمم باردارم اگه خدایی نکرده بعدا عمل بخاد سختم میشه، نمیدونم چرا همون روز همرو عمل نکرد که حالا اینقدر محدودیت نداشته باشه طفلی، میگه انشاالله که مریض نشه و لوزه هاش کوچیک بشه