2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار کنم بچم موقعی که جیش داره بهم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 40 پست
دوسالش شده دیگه خواهر ....خواهر شوهرام روی روانم میرن میگن چرا هنوز پوشک می‌کنی چرا نمیبریش دستشویی ...

شده باشه؟ اونا مهمترن یا روان بچه‌ت؟

جوابشونو بده بگو دلم نمیخواد به م بخاطر از پوشک گرفتن عصبی و پرخاشگر بشه 

منکه هرکی اطرافم دیدم بزور اینکارو کرده اون بچه دیگه بچه قبل نشده

به منم زیاد میگفتن قوم شوهر دوبار همچین جوابایی دادم دهنشونو بستن

زهد ریایی،جهل مقدس...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترمو 1سالو نیم کمترش بود ازپوشک گرفتم.. 

1هفته بکوب و تندتند ودم به دقیقه بردمش دستشویی خودمم موندم کنارش، اینقده بردم که دیگه یادگرفت،، 

خیلی اذیت شدم ولی یادگرفت خداروشکر 💖💜💖

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
من دخترمو 1سالو نیم کمترش بود ازپوشک گرفتم..  1هفته بکوب و تندتند ودم به دقیقه بردمش دستشویی خ ...

مال من میبرم دستشویی نمیکنه برمی‌گردم دستشویی می‌کنه تو شلوارش😁🤣

مال من میبرم دستشویی نمیکنه برمی‌گردم دستشویی می‌کنه تو شلوارش😁🤣

آخیییییی😅،، من هی آبش میدادم وبعدش میبردم دستشویی وآب بازمیکردم تابکنه،، بخدا1بار خودمم نشستم اینقده گفتم جیشششششششششششش،، خودم کردم واون نکرد،، شبام خواب شیلنگ میدیدم💔

خدانکشتت🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بجون خودم راست میگم،، بعضی وقتها میگم به همسرم 🤍بیابچه دوم بیاریم،، میگه آرههههه دلت برا قضیه دشویی تنگ شده😅💔

بجون خودم راست میگم،، بعضی وقتها میگم به همسرم 🤍بیابچه دوم بیاریم،، میگه آرههههه دلت برا قضیه دشویی ...

من بچه سومم هست اولی 7سالشه دومی 5 سومی 2 

اون دوتایی اولی همکاری کردن این یکی اصلا همکاری نمیکنه واسه این بود از شماها مشورت خواستم