2777
2789
وا چرا؟ اجرت کوتاه کردن دمپا شلوار ۵۰ تومنه

نه بابا من ۱۵ میگیرم  برای کوتاهی دم پا

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
خیاط گفت ۲۴۰میگیره زیاد نیست؟

اره عزیزم قیمتش همینه منم شمال هستم 250 میگیره والا الان بخوان یه خشتک پاره رو ماشین خیاطی بدوزن 50 میگیرن مگه قدیمه 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما تهرانی ؟ برای دوخت تاپ وشورتک چقدر میگیری  اگر بخوام ده تا دونه بدوزم

نه گلم  اصفهانم

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
نه بابا من ۱۵ میگیرم  برای کوتاهی دم پا

شما داری خیلی پایین میگیزی گلم احتمالا از نرخ بی‌خبری همه جا کوتاهی 50 تومنه 

خیاط ها هم مثل آرایشگرها معمولا نرخ مصوب دارن شما در واقع داری مجانی خدمات ارائه میدی 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
شما داری خیلی پایین میگیزی گلم احتمالا از نرخ بی‌خبری همه جا کوتاهی 50 تومنه  خیاط ها هم مثل آ ...

آخه کاری نمی‌بره 

نمیدونم والا

اها ممنون چون خیلی وقته خیاطی نرفتم قیمتا دستم نبود

من خودم شمالم خواهرم تهرانه کلی دوست و آشنا داریم زن داداش خودمم خیاطه خودت بگو وقتی یه کیلو گوجه 20هزار تومن باشه بعد دوخت یه پیراهن 40 تومنه؟! 

آخه کاری نمی‌بره  نمیدونم والا

ربطی به کار بردن نداره که عزیزم نرخ‌ اینی که شما میگی نیست مثل اینکه یکی باغ میوه داره میخواد سیب رو بده کیلویی 5تومن ولی در واقعیت تره بار نرخ مصوب کیلویی 20تومنه. این لباس همه جا 250 تومنه دوختش حالا یه خیاط گرون تر میگیزه یکی ارزون تر 

خدا خیرت بده الان ی تاپیک گفته بود خیاط ازم ۷۰ گرفت

چی بگم والا

من ببینم لباسی خیلی کار نمی‌بره و اذیت نمیشم خیلی مناسبترم حساب میکنم