2777
2789

از طرف اردو قراره ببرنمون مشهد سه شب و دو روز یعنی چهارشنبه میریم و جمعه بر میگردیم بعد قیمتش رو گفتن که ۲ میلیون و سیصد بعد اونایی که قبل از ما رو بردن اونجا بردنشون موج های آبی و بازار و یاسر و ناصر و کوه سنگی به نظرتون دو سیصد می ارزه من خیلی دوست دارم برم وای بابام می گفت یکم گرون میگیرن واسه سه روز ارزش نداره البته نمی دونست قراره اونجاها ببرن خب نظرتون چیه می ارزه آخه فقط یه باره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم میرم؛بعدا همین سفرها برات کلی خاطره میشن 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

حتما برو

با دوستات خییلی خوش میگذره و خاطره خوب میمونه واست

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

اره یکم گرون حتی اونجاها اگه ببرن چون ورودی و بلیط شون اون همه گرون نیس ولی خب سفر با دوست خیلی میچسبه

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

موجهای آبی خیییلی باحاله

مخصوصا با دوستات بیای

بستگی به اوضاع مالی بابا داره

اگه بازحمت این مقدارپولو درمیاره که بیخیال

ولی اگه کارش راحت یا پردرامده راضییش کن

ألم یعلم بأن الله یری
موجهای آبی خیییلی باحاله مخصوصا با دوستات بیای بستگی به اوضاع مالی بابا داره اگه بازحمت این مقدار ...

نه اوضاع مالی بابام خوبه و خب دادن این پول اصلا براش مشکل نیست ولی نمی خوام مجبورش بکنم کارش هم سخت که هست ولی هب خودمم پول دارم به نظرت اگه یکمشو از پول خودم بدم خوبه مثلا یه تومنه شو

خب به نظرتون نمی ارزه من از سه طرف میگم گرونه از یه طرف هم خب دیگه قرار نیست بریم کلی خاطره میشه

بیین خب اگه توانایشو داری برو

ازیه طرف چون جمعیتتون زیاده اونجاهایی که میرید معمولا بلیطش ازطرف مدرسه باشه هزینش کمتره دیگه نمیدونم

ژیان لەئەوە لێشو هەر سەخت بوو، ئیمه مناڵ بووێن تینەدەگیشتین:)
بیین خب اگه توانایشو داری برو ازیه طرف چون جمعیتتون زیاده اونجاهایی که میرید معمولا بلیطش ازطرف مدر ...

من خودم پول دارم میخوام ببینم اگه به نظرتون خوبه برم پولشو خودمم میتونم بدم ولی چون تا حالا از این اردو ها نرفتم نمیدونم چجوریه خوش میگذره یا نه