2777
2789

اره ازمایش هورمون و کبد و اینا

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نخور یه مدت پوستت صاف میشه بعد قطع دارو چون کارش بهم ریختن هورموناس بعد یه مدت باز جوش ها برمیگردن وبعضی هاشون حتی از اون گنده هورمونی میشن به نظر من اسمیرولاکتون نصرف کن با قرص دسپیروکامپاند

من دکوتان مصرف کردم اره آزمایش اول نوشت بعد از ۲ ماه هم باز آزمایش دادم  ۳ بار آزمایش دادم

کلا چندماه مصرف کردی؟متاسفانه دکترا بار اول ک میری پیششون اینو تجویز نمیکنن چندماه با نسخه های الکی میکشوننت بعد دست آخر میرن سراغ اینا 

لطفا واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین.🙏
اصلا نخور یه مدت پوستت صاف میشه بعد قطع دارو چون کارش بهم ریختن هورموناس بعد یه مدت باز جوش ها برمیگ ...

ن اینطور نیست من خودم حدودا بیست سال پیش مصرف کردم اصلا بازگشت نداشت 

الان واس دخترم می‌خوام بگیرم فقط یادم نبود اونموقع حین مصرف آزمایش دادم یا قبل شروع 

اصلا نخور یه مدت پوستت صاف میشه بعد قطع دارو چون کارش بهم ریختن هورموناس بعد یه مدت باز جوش ها برمیگ ...

این دوتا قرصی ک گفتی چیه شما مصرف کردی اینارو؟

راکوتان اگه زیر نظر دکتر مصرف شه و حتما حتما دورش کامل شه اثرش عالیه و جوشا هیچوقت مث قبل برنمیگردن

خودم یه سالو نیم خوردم

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
راکوتان اگه زیر نظر دکتر مصرف شه و حتما حتما دورش کامل شه اثرش عالیه و جوشا هیچوقت مث قبل برنمیگردن ...

به من ۵۰تا دکتر داده 

میشه برای ۳ماه...شما دکترتون گفت باید یک سال و نیم مصرف کنید

ینی منم برم باز بگیرم 

به من ۵۰تا دکتر داده  میشه برای ۳ماه...شما دکترتون گفت باید یک سال و نیم مصرف کنید ینی منم بر ...

معمولا دکتر نمیگه دقیقا کی باید تموم شه چون بستگی به واکنش پوست خودت داره

اینکه یه سالو نیم طول کشید برا این بود که هر روز نمی خوردم فقط چن تا در هفته

اینجور با عوارض جانبیشم اذیت نشدم

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
معمولا دکتر نمیگه دقیقا کی باید تموم شه چون بستگی به واکنش پوست خودت داره اینکه یه سالو نیم طول کشی ...

العان من نزدیگ به ۲۰تاش رو خوردم 

واکنشش که خوب بوده فعلا😁

صورتم خیلیییی بهتره حتی لکه هاهم کم رنگ شده

به من گفته ماه اول هر روز ماه دوم یکی درمیون

من آزمایش میدم باز میرم میخرم تا ۶ماه میخورم دیکه هر چی باداباد

العان من نزدیگ به ۲۰تاش رو خوردم  واکنشش که خوب بوده فعلا😁 صورتم خیلیییی بهتره حتی لکه هاهم ...

تا جوشات خوب شد نباید قطش کنی

تا چن وقت بعدش باید بخوری تا اثرش دائمی شه