2777
2789
عنوان

بخاطر خودکشی

878 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

هر چند سال‌های اخیر خبر خودکشی چنتا چهره معروف رو شنیدیم لازمه ی چیزایی در مورد خودکشی بگم  

اگر کسی توی خانوادتون به افسردگی مبتلا هست لطفا لطفا خیلی مواظبش باشید و بهش محبت کنید حرفاشو گوش کنید نمیخواد بهشون راه وچاه نشون بدین فقط شنونده باشین وباهاش همدردی کنین 

بیشتر افسردگی ها منشاش اینه که طرف نمیتونه حرف دلش رو بزنه 

پس بدون قضاوت فقط شنونده حرفاش باشین 

بعد اینکه خودکشی سن وموقعیت و اینا نمیشناسه مثلا نامداری تو سی وچند سالگی پور احمد در 70 سالگی خودکشی کردن 

پس نگید وای اینکه پیره وای اینکه دکتر بود وای اینکه خیلی خوشبخت بود

خودکشی در صدم ثانیه میتونه فکرش تو ذهن آدم بیاد 

اگه کسی رو تو خونه دارید ک در مورد خودکشی حرف میزنه لطفا لطفا خیلی جدی بگیرین چون هر لحظه میتونه دست به این کار بزنه 

کسی ک خودکشی میکنه به یک حس پوچی مطلق_ناامیدی مطلق میرسه ک دست به این کار میزنه 

پس لطفا از گفتن جملاتی مثل خودکشی گناه کبیره اس و میری جهنم و فلان میشی اجتناب کنید بجاش به اون فرد روحیه بدین مشاوره ببریدش و بهش بگید چقد براتون ارزشمنده وجودش 

از گفتن جمله های تکراری و حرص دربیار خودت باید ب خودت کمک کنی _کسی نمیتونه بهت کمک کنه_پاشو خودتا جمع کن بشدت بشدت اجتناب کنید 

اون فرد اگه میتونست ب خودش کمک کنه افسرده نمیشد بجاش ببریدش تفریح سفر ازش تعریف کنین وبهش بگید حتی همینی ک الان هستی با همین قیافه وبا همین وزن و غیره و اینا برای ما خیلی ارزشمندی میدونی اگه بلایی سرت بیاد ما همه داغون میشیم 

فرد افسرده انرژی لازم برای ساده ترین کارها رو هم نداره 

و در آخر به اونا ک فکر میکنن خودکشی کنن نجات پیدا میکنن 

من فقط ی چیزی میگم فکر کن خودکشی بکنی نمیری ولی کبد و کلیه ومعده ات آسیب جدی ببینه و تا آخر عمرت مثل ی تیکه گوشت بیفتی ته خونت و بقیه مجبور شن با آه وپیف ومنت جمعت کنن مجبور ب‌شی ایزی لایف بشی ونگاه تحقیر آمیز بقیه رو تحمل کنی 

پس لطفا از فکرش بیا بیرون خودکشی تو رو فقط نابود نمیکنه خانوادت بچت همسرت با تو مطمن باش نابود وله میشن 

تو هر چی همین الان هستی خیلی خوبی مطمن باش 

تو آنقدر قدرتمندی ک داری سختی هایی به این زیادی تحمل میکنی 

قدر خودت وایندت رو بدون 

لازم نیست هیچ کاری بکنی هیچی فقط شاد باش همین. 

۲۴ سالمه

پارسال خودکشی کردم‌بخاطر ظاهرم

الانم‌هر لحظه جدی تو ذهنمه

اخیرا بازم روانشناس رفتم ولی نمی‌دونم چرا نمیتونم با این ظاهر لعنتی کنار بیام

توروخدا برام دعا کنید

باطن غمگینی دارم که حتی نمیتونی تصورش کنی ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۴ سالمه پارسال خودکشی کردم‌بخاطر ظاهرم الانم‌هر لحظه جدی تو ذهنمه اخیرا بازم روانشناس رفتم ولی ن ...

منم خستم ازین ظاهر

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
۲۴ سالمه پارسال خودکشی کردم‌بخاطر ظاهرم الانم‌هر لحظه جدی تو ذهنمه اخیرا بازم روانشناس رفتم ولی ن ...

ببین من نمیخوام شعار بدم ک ظاهر مهم نیست وفلان واینا 

ولی شما الان خیلی جوونی و ی دختر در سن شما با هر قیافه ای بسیار جذاب زیباست خاصیت جوانی همینه 

فکر میکنی کسایی ک تو خیابون میبینی خیلی خوشگلن چهره واقعیش ن آنقدر زیباست 

با آرایش وعمل فلان و اینا تازه ب این قیافه رسیدن اگه فقط یک روز قیافه بدون  آرایشش ن رو ببینی متوجه میشی خیلی خیلی معمولی آن 

حقیقت اینه ک خیلی چیزای به ظاهر کوچیک تو ظاهر فرد اثر میذاره مثلا من اوه ابروهامو نازک کنم خیلی چهره ام طشت میشه و با ابروهای پهن و حتی تمیز نشده قیافم دخترونه تر میزنه 

با کدوم بخش ظاهرت نمیتونی کنار بیای؟ اگه کل صورتت رو درنطر بگیری میبینی جقدر باهم تقارن دارن 

شما اعتماد بنفست خیلی کمه یعنی در حد داغون هست 

طرف دومتر دماغ داره اونم نوک عقابی ک خداشاهده من فقط از رو دماغش میشناسمش اونوقت جوری خودشو میگیره ک انگار الهه زیبایی هست 

ما ی فامیلی دارم50 سالشه  قدش کوتاهه ی چشماش ذاتا نابیناست ولی ی جوری اعتماد بنفس کاذب داره تو هر جمعی میاد میخواد بگه من از همتون سرترم و همه رو میکوبه 

بعد اونوقت تو دختر 24 ساله خیلی جوون آنقدر اعتماد بنفست داغونه ک نمیتونی ظاهرتو بپذیری؟ 

باور کن من مطمئنم همین الانم خیلی خوشگلی فقط خودتو باور نداری 

بعدم سعی کن متوجه بشی چ 0یزی بهت میاد چ چیزی نمیاد اونوقت کاملا متوجه میشی ک چقدر ظاهرت میتونه فوق العاده تر باشه

بعدم ببین کسی ک به خاطر ظاهرت جذب تو بشه خیلی زود با ی چین وچروکم باهات خداحافظی میکنه ولی اگه اعتماد بنفست بالا باشه و خودتا باور داشته باشی زن شزکم که باشی براش زیباترین و هر روز بیشتر عاشقت میشه 

منم خستم ازین ظاهر

درسته قیافه و ظاهر مهمه اما همه چی نیست. خیلی تحت تاثیر حرف دیگران قرار نگیرید. زیبایی نسبی هست. اون چیزی که از نظر من زیبا ست ممکنه از نظری دیگری خیلی زیبا نباشه.

مهم دورن ادمهاست که باید زیبا باشه. 

من ازدواج کردم خانمم خیلی خوشگله اما خیانت می کنه. 

من ترجیج میدم همسرم زیبا نباشه اما وفادار و انسان باشه.