2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میشه؟  میگم برا کله پاچه چیکار کنم مدل بیرونیا بشه

اره خیلی خوب میشه کله پاچه اگه اینجور بزاری از بیرونیام خوشمزه تر غلیظ تر میشه 

پیازو تفت بده بعدش یه حبه سیر بنداز دارچین بریز بعد یا کله کوچیک دو تیکه کن بزار داخلش زردچوبه فلفل اضافه کن یه کلا کوچیک برای ۵ نفر اب بندازه هم روغنی میشه خوشمزه زیاد اب نریز 

اره خیلی خوب میشه کله پاچه اگه اینجور بزاری از بیرونیام خوشمزه تر غلیظ تر میشه  پیازو تفت بده ...

مرسی عزیزم فدات😘

مهمونام 19 نفرن شوهرم میگه کله پاچه واقعا سخته و افتضاح 

حالا میندازم گردن مادرشوهرم خودش بپزه نشد روشی ک گفتی امتحان میکنم ممنون گلی❤️

برای ۱۹ نفر یدونه کله بنداز یا دوتا با یدونه پاچه حالا چرا کله پاچه ؟؟؟ 

مجبورم 2دست کله پاچه بزارم ماشالا خوش خوراکن

برا بچم قربونی کردم ب مادر شوهرم گفتم بیا گفت نمیتونم

مامان و بابای منم دیدن اون نیومده بخاطر حرف توش در نیاد نیومدن 

هیچی دیگه حالا مادمازل خانم بخاطر اینکه مطمئن بشه نپختم برا مامانم اینا مدام اسمشو میاره ک شوهرم گفت تو فریزر هست حالا گیر داده ک بپزین 

شوهرم میخواد ثابت کنه ک حرفش راست بوده اونام میخوان ثابت کنن ک ما الکی گفتیم هیچی دیگه باید کله پاچه بزارم 

مجبورم 2دست کله پاچه بزارم ماشالا خوش خوراکن برا بچم قربونی کردم ب مادر شوهرم گفتم بیا گفت نمیتونم ...

عیب ندارهدکله پاچه دورهم خیلی میچسبه بپزین بخورین دیگه چاره چیه نون سنکگم با بربری بزارین تنگش فقط این کله که از بیرون میگیری بزرگ نباشه ها دیر پز میشه ۱۲ ساعت قبلش بپز یشنگ 

عیب ندارهدکله پاچه دورهم خیلی میچسبه بپزین بخورین دیگه چاره چیه نون سنکگم با بربری بزارین تنگش فقط ا ...

اره خوب عب نداره 

هروقت گوسفند سر بریدیم دادیم ب اونا برا همین بعد چندسال برا اولین بار بوده توقع نداشتم این رفتارو

خودم دوس ندارم شوهرم میداد ب مامانش بپزن باهم بخورن ولی ب شوهرم خبر نمیدادن

از روز قبل میزارم چون بیان شلوغ میشه و بساط پذیراییه 

برا عید بچم مریض شد کسیو دعوت نکردیم 

برا همین برا ما عید از چند روز دیگه شروع میشه😂

ممنون عزیزم 😘