2777
2789

دوستان احتمال اینکه برای ثبت نام طرح یکپارچه خودرو، خودرویی که انتخاب کردیم گیرمون نیاد خودشون حواله رو عوض کنن هست؟ مثلا من پارس معمولی نوشتم یهو بگن این تموم شده گیر شما نیومده 207 بدن هست؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه جایگزین ممکنه معرفی کنن که میتونید مثلا دنا یا ۲۰۶انتخاب کنید ولی خودشون مستقیم تغییر نمیدن برا ...

روز ثبت نام زیر خودروهای پارس نوشته بود با عنایت به برخی محدودیت ها امکان تحویل و عرضه ی این محصولات صرفا تا تاریخ تیر 1402 مجاز خواهد بود. بعد میگفتن دیگه تولید نمیشه برای همین شاید به همه گیر نیاد. خودرو عوض بشه. من ترسیده شدم 

ثبت نام شروع شده؟ من میخوام قرعه کشی مادران شرکت کنم باید پول بریزم تو حسابم؟

عزیزم این مال اسفند ماه بوده الان وقت نداره برای ثبت نام جدید. میگن اواخر بهار دوباره ثبت نام دارن. حواست باشه اونو از دست ندی. قانون هاشم همون موقع اطلاع رسانی میکنن

عزیزم این مال اسفند ماه بوده الان وقت نداره برای ثبت نام جدید. میگن اواخر بهار دوباره ثبت نام دارن. ...

چه بد، اسفند هنوز نی نی دنیا نیومده بود، شرایطشو نداشتم.

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰
عزیزم 😍😍 بچه دومت هست؟ خودت میخاستی يا ناخواسته بود؟ من سومی 😅😅 توراهه

اولی ناخواسته بود، دومی رو میخواستم 😄😄

ایشالا به سلامتی دنیا بیاد عزیزم. 

لطفا برای شاغل شدنم صلوات بفرستین، ممنونممم 🥰🥰🥰🥰