2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۷ هفته

ممکنه خدایی نکرده یکیشو از دست بدی ولی اینا همه کار خداست اگه خدا بخواد به این چیزا نیست دوتاش واست میمونه دوستم یکیش ضعیف بود احتمالش زیاد بود بیفته ولی نیفتاد دوتاشو داره الان دوتا دختر طبیعی شدی یا ای وی اف؟

سلام

خدانکنه

درچندقلویی طبیعی هستش

زیادکترنروهی انگولک کنند

چندقلویی بارداری سختی هستش وحساس

توکلت بخداباشه هیچی نمیشه

ولی گاهی بعضی دکترهایاسرشون شلوغه یاازاین انترمنترهستش بدون توجه به شرایط شمامعایناتی انجام میدن سبب مشکل برات میشه

توی سنوگرافی هاهم حتماقبلش بگو۲قلوبارداری زیادبهت فشارنیارن

انشاءالله به سلامتی جفتشون روبغل کنی وعمرطولانی وباعزت خداوندبهشون بده وسربازآقاامام زمان(عج)بشن انشاءالله

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
۷ هفته

۷هفته؟!🤣🤣🤣🤣

بعدتورونگران کردن؟!

تاماه۹رشدبچه هابالاوپایین میشه

پس اصلانگران نباش وسلامتی فرشته های کوچولوت روبخداوندبسپر

بسلامتی این دوران روبگذرونی انشاءالله

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......
سلام خدانکنه درچندقلویی طبیعی هستش زیادکترنروهی انگولک کنند چندقلویی بارداری سختی هستش وحساس تو ...

ممنون.ولی یجوریم.گاهی خوشحال میشم گاهی ناراحت که چجوری قراره بزرگشون کنم.گیج شدم

طبیعی

چندقلوهای طبیعی خیلی مقاونترن الحمدالله

ممنون.ولی یجوریم.گاهی خوشحال میشم گاهی ناراحت که چجوری قراره بزرگشون کنم.گیج شدم

ازمن تنبل ترتوی عالم وجودنداره

بچه های من۱سال اختلافشون بودوهردوروشیرمیدادم

مابزرگشون نمیکنیم خداوندبزرگشون میکنه

توکلت بخداباشه

الان دوباره درحال احداثیم

خداکنه اینباردوقلوبشه برام

طبیعی باردارشدی؟؟؟اگ بابرنامه بود ممکنه کارایی ک انجام دادید برای دوقلو زایی بگین .

عزیزم من خودم دوقلوم   به نظر من که هر چی سن میره بالاتر احتمال دوقلو و در کل چند قلو شدن بیشتره ولی در کل تک بودن بهتره بچه سالمتره و احتمال تولد زود هنگام کمتره البته خب به هر حال دوقلو دختر و پسر یکهویی هم خوبه اما خب به هر حال مشکلات خودشم داره 

طبیعی باردارشدی؟؟؟اگ بابرنامه بود ممکنه کارایی ک انجام دادید برای دوقلو زایی بگین .

والا من دکتر میرفتم.برام آمپول دور ناف نوشته بود .تقریبا پنج تا زدم.این امپول برای تحریک تخمک گذاری هستش.بعد دیگه رفتم دکتر سونو واژینال کرد و گف ب اندازه کافی تخمک گذاری کردی و اماده لقاحی.یک روز درمیون رابطه داشتیم .کلا سه بار شد.و نتیجه دوقلوهامون😢ولی من خیلی میترسم.واقعا هنگم نمیدونم دوقلویی خوبه بده .خدا کمکم کنه فقط.مادرشوهرم انقدر خوشحاله.میگه تو ک این زحمتو میکشی کاش یکیش دختر باشه یکیش پسر .همه ذوق زده شدن.بجز خودمون که باورمون نمیشه چطوری قراره بزرگشون کنیم