2777
2789
عنوان

قلبم اومد تو دهنم خیلی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توهم نیست هیچکس خونه نبود؟؟ تنها بودی چه ساعتی اتفاق افتاد

چرا مامانمینا طبقه سوم بودن مادربزرگمیناهم طبقه اول من طبقه دوم اینو دیدم که ترسیدم فرار کردم پایین 

ساعت 6 اینا میشد

چرا مامانمینا طبقه سوم بودن مادربزرگمیناهم طبقه اول من طبقه دوم اینو دیدم که ترسیدم فرار کردم پایین& ...

پس هنوز هوا تاریک بود عزیزم سعی کن تنها نباشی که بترسی همین یبار اتفاق افتاده بود یا همیشه مبینی

پس هنوز هوا تاریک بود عزیزم سعی کن تنها نباشی که بترسی همین یبار اتفاق افتاده بود یا همیشه مبینی

بعضی اوقات هم سایه های سیاه میبینم که مامانم میگه توهم میزنی کلا هر وقت طبقه دوم میرم اینجوری میشم همش هاله سفیدو سیاه میبینم

بعضی اوقات هم سایه های سیاه میبینم که مامانم میگه توهم میزنی کلا هر وقت طبقه دوم میرم اینجوری میشم ه ...

ببین نمیخوام بترسی اما اون طبقه به احتمال زیاد جن داره همیشه خالی بوده طبقه دوم اتاق شما اونجاست شما ازدواج کردی که جدا هستی؟؟

ببین نمیخوام بترسی اما اون طبقه به احتمال زیاد جن داره همیشه خالی بوده طبقه دوم اتاق شما اونجاست شما ...

نه من اکثرا اونجا درس میخونم

اره فقط هرسال روضه میندازیم محرما  اونجا  

هر دفعه که میری اون طبقه سایه مبینی؟؟

اره اکثرا سایه میبینم ولی اهمیتی نمیدم میگم حتما توهم بوده ولی یک ساعت پیش این چیزی که دیدم واقعا بدجور منو ترسوند قشنگ وقتی  اومدم پایین حس کردم اومده دنبالم یه چنتا سوره خوندم آروم شدم بعد لایه در پایین هم باز بود دیدم یه چیز سیاه رد شد رفت 

اره اکثرا سایه میبینم ولی اهمیتی نمیدم میگم حتما توهم بوده ولی یک ساعت پیش این چیزی که دیدم واقعا بد ...

فقط روز اتفاق میوفته شبا ندیدی؟؟؟ سعی کن ایت الکرسی بخونی هر وقت رفتی اون طبقه قران بذار پخش بشه

فقط روز اتفاق میوفته شبا ندیدی؟؟؟ سعی کن ایت الکرسی بخونی هر وقت رفتی اون طبقه قران بذار پخش بشه

کلا طبقه دوم قرآن و تابلو های ونیکاد و چهار قل داریم ولی نمیدونم چرا سایه میبینم همه که میگن توهم میزنی 

اره شبا هم شده داشتم درس می‌خوندم هاله سیاه دیدم 

یبار شب داشتم از خودم تو آینه عکس می‌گرفتم وقتی عکسمو زوم کردم دیدم یه هاله سیاه افتاده رو کمد دیواری