2777
2789
عنوان

به نظرتون روزه ام باطله

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیدونستم ولی وقتیم فهمیدم اعصابم ۷ورد شد ولی به خوردنم ادامه دادم الان میگم روزمو ادامه بدم یا ب ...

سلام وقتی ادامه دادی فکر منم باطله باشه ها.  چون بعدش فهمیدی اذانه 

اللَّهُمَ  صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحمَّد وَ  عَجِّل فَرَجَهُم
نه نمیدونستم ولی وقتیم فهمیدم اعصابم ۷ورد شد ولی به خوردنم ادامه دادم الان میگم روزمو ادامه بدم یا ب ...

نمیتونی روزتو باز کنی،باید تا اذان مغرب هیچی نخوری چون عمدی اینکارو کردی اولش نمیدونستی درس بود بعدش ادامه‌دادی در حین اینکه میدونستی برا همین دیگه نمیشه، ولی تا افطار هیچی نخور بعد ماه رمضونم قضای امروزتوبگیر، نماز صبحم بیدار شو حیفه قضا میخونی

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
ممنونم از راهنماییتون عذاب وجدان شدید گرفتم خوابم نمیبره دیگه

عزیزم همون لحظه که متوجه شدی تموم می‌کردی غذا رو. نباید ادامه می‌دادی تا باطل نشه. 

اگه سهوا چیزی بخوری و حواست نباشه باطل نیست. من پیش اومده مزه غذا رو تست کردم بعد یادم اومده روزه ام. این مواقع باطل نمی‌شه. اما اگه از عمد باطل کنی گناه داره

ناشناس🦦 : https://daigo.ir/secret/9707301328