بچه ها من بیشتر روزا سحری بیدارنمیشم و نمازمو قضا میخونم امروز فکر میکردم ۴ و ۵۰ دقیقه اذان میده از خواب بیدارشدم و سحری خوردم حین سحری خوردن متوجه شدم اذان داده وبه گمان اینکه روزه ام باطله سحریمو کامل خوردم تا حدود یه رب بعد از اذان به نظرتون روزه ام باطله یا نه توروخدا کمک کنید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه نمیدونستم ولی وقتیم فهمیدم اعصابم ۷ورد شد ولی به خوردنم ادامه دادم الان میگم روزمو ادامه بدم یا ب ...
نمیتونی روزتو باز کنی،باید تا اذان مغرب هیچی نخوری چون عمدی اینکارو کردی اولش نمیدونستی درس بود بعدش ادامهدادی در حین اینکه میدونستی برا همین دیگه نمیشه، ولی تا افطار هیچی نخور بعد ماه رمضونم قضای امروزتوبگیر، نماز صبحم بیدار شو حیفه قضا میخونی
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
ممنونم از راهنماییتون عذاب وجدان شدید گرفتم خوابم نمیبره دیگه
عزیزم همون لحظه که متوجه شدی تموم میکردی غذا رو. نباید ادامه میدادی تا باطل نشه.
اگه سهوا چیزی بخوری و حواست نباشه باطل نیست. من پیش اومده مزه غذا رو تست کردم بعد یادم اومده روزه ام. این مواقع باطل نمیشه. اما اگه از عمد باطل کنی گناه داره