2777
2789
عنوان

لطفااا بیاین

322 بازدید | 67 پست

دوستان توی تاپیک های قبلم گفتم که پدرم داره به مادر خیانت می‌کنه اما حاشا می‌کنه 

امشب به گوشیش پیام اومد من خوندم نوشته بود 

عزیز دلم خونم شلوغ... 

بابام گوشی رو کشید و حذف کرد منم به مامانم گفتم 

مامانم شروع به جییییییییییغ و...گفت میرم خونه بابام 

بابای منم منو یه عالمه نفرین کرد که چرا گفتم و دروغ گفتم 

بابام از خانواده مامانم می‌ترسه چون پشت مامانم هستن 

گوشیا و کلیدارو آزمون گرفت 

منم سریع بی سیم خونه رو برداشتم رفتم توی حموم درو قفل کردم تا به بابابزرگم زنگ بزنم بابام درو شکست اومد سر منو زد توی دیوار و موقع عادت ماهیانه بود من اون موقع خیلی درد دارم زد لگد توی شکمم 

ولی من بازم جوابشو دادم 

من کلا پشت مامانم هستم و ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌از بابام متنفرمممم اما عاشق مامانمم

یه سری دیگه هم خیلیییی منو بد زد که چرا مامانمو از کاراش آگاه میکنم 

من واقعا خسته شدم مامانم خوشگله و گناه داره به پای بابام بشینه چی کار کنم 

بر فرض که تاپیکت دروغ نباشه نباید به مادرت میگفتی الان اوضاع بهتر شده یعنی؟

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
بر فرض که تاپیکت دروغ نباشه نباید به مادرت میگفتی الان اوضاع بهتر شده یعنی؟

به مرگ مادرم دروغ نیست 

کلا بابام خیلی سر مامانمو کلاه میزاره اون سادس 

در ضمن من ۱۹ سالمه سال ۸۸ رو همین جوری گذاشتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به مرگ مادرم دروغ نیست  کلا بابام خیلی سر مامانمو کلاه میزاره اون سادس  در ضمن من ۱۹ سال ...

نیازی به قسم نبود من فرض گرفتم

آدم باید ببینه نتیجه کارش چیه؟خیر یا شر بعد تصمیم بگیره اونم درمورد همچین مسئله بزرگی 

نباید میگفتی الان هم دیگه دخالت نکن چون اوضاع بدتر میشه

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

کارت خوب نبوده عجله کردی رفتی به مامانت گفتی 

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 
نیازی به قسم نبود من فرض گرفتم آدم باید ببینه نتیجه کارش چیه؟خیر یا شر بعد تصمیم بگیره اونم درمورد ...

ممنونم 

مامانم خونه و ماشین داشت بابام یه روز من پیش مامانم نبودم دو تارو ازش گرفت 

مامانم خیلی مظلومه 🥺🥺🥺

بعدشم بابای من خیلی دروغه یکی باید جلوش بگیره

فضولی خوب نیست یعنی بابات به خوبی نداشته برات که جلوتو بگیره اون لحظه نگی؟

اصلا جلومو نگرفت فقط گوشیو گرفت پیامو حذف کرد بعد گفت من دارم از خودم در میارم و دروغ گفتم مامانم منو می‌شناسه دروغ نمیگم 

و بابامم می‌شناسه چقدر دروغ میگه

ممنونم  مامانم خونه و ماشین داشت بابام یه روز من پیش مامانم نبودم دو تارو ازش گرفت  ماما ...

اون یکی شما نیستی دختر گل بذار پدر و مادرت حلش کنن😉

احتمال داره بکشتت مرد خائن که نترسیده خیانت کرده هرکاری ممکنه بکنه

دقیقااااااا مامانمو تهدید کرده حتی چاقو آورده 

منم چون طرف مامانمم و زرنگم میفهمم داره چه غلطی می‌کنه دوسم نداره 

البته به درک 

الان گردنم آنقدر کبود شده 

سرمو کوبید به دیوار و مشت زد