2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم،فقط اینایی که میگم رو استفاده کن 

۱.صابون گوگرد۲.لوسیون لیندان۳.کرم پرمترین۴.پمادکروتامیتون

اولش حموم میری بدنت رو باصابون خوب میشوری حتی وسط انگشتای پا همه جا خوب خوب بعدش اومدی بیرون لوسیون لیندان میزنی همه جای بدنت ...بعد کروتامیتون میزنی لباس میپوشی میمونه پماد پرمترین که شب استفاده کن  بازهمه جای بدنت هیچ جات بدون پماد نمونه حتی زیر ناخنات هیچ ضرری هم ندارن 

خودم چند ماهه درگیر شدم فقط اینا جواب دادن تایکسال ونصفی جاشون موند الان خیلی کمرنگ شدن دیده نمیشن نظافت شخصی وپتو ولباس تمیز یادت نره حتی حوله 

ناگفته نماند من از گوسفنند گرفتم رفته بودیم روستا 

ب منم گفت استفاده کن اگر حساسیت باشه خوب میشه اگر گال خوب نشد کل خونه رو با آب داغ و ضدعفونی کننده ت ...

من یکی از دوستام گرفت 

همه جا رفت دکتر ولی آخرش این شد 

لباسهاش ها اونایی که پوشیده بود با آب جوش شست بعد باید داخل کیسه بزاری درشم ببندی چند روز که هوا نرسه 

بری حمومه کله بدنتو از زیره گردن پماد لیندا بزنی لای انگشتهای دست و ما زیر ناخن کناره های رونت فکر کنم یدوره دو هفته ایی داره انجام بدی اوکی میشه نگران نباش

عزیزم،فقط اینایی که میگم رو استفاده کن  ۱.صابون گوگرد۲.لوسیون لیندان۳.کرم پرمترین۴.پمادکروتامی ...

چقدر طول کشید تا بره از بدنت؟

به صورت میزنه؟

در وهمِ هر دانه، هزار جنگل است. ^^ ☁️🌱
عزیزم،فقط اینایی که میگم رو استفاده کن  ۱.صابون گوگرد۲.لوسیون لیندان۳.کرم پرمترین۴.پمادکروتامی ...

اینا ک گفتی و پشت هم میزنی؟

یعنی لیندان‌بعد کرتامیتون و اینا؟

من یکی از دوستام گرفت  همه جا رفت دکتر ولی آخرش این شد  لباسهاش ها اونایی که پوشیده بود ...

خدارشکر ک خوب شد

نیاز ب سمپاشی هست‌؟

نه به صورتم نزد گفتم تا یکسال وخورده ای بعصیا کلا رفتن بقیه هم کمرنگ شدن خیلی

خداروشکر

خود انگل میگن موقع درمان میره

یعنی تا ی سال همینطور مشغول ضدعفونی و اینا بودیییی

خداروشکر خود انگل میگن موقع درمان میره یعنی تا ی سال همینطور مشغول ضدعفونی و اینا بودیییی

ن جاشونو گفتم تا یکسال اما خارش وتکثیرشون رو با همین درمان تا دوماه وخورده ای طول کشید

ن جاشونو گفتم تا یکسال اما خارش وتکثیرشون رو با همین درمان تا دوماه وخورده ای طول کشید

مرسی از راهنماییت عزیزم🩵