خسته شدم دیگه بخدا هر وقت میخوام خوب باشم به چیزایی که حسرت و عقده شد رودلم موند فک نکنم یهو یه اتفاقی یه حرفی پیش میاد بدبخت تر میشم کی بشه بمیرم و راحت شم مگه من چی از زندگی خواستم در حق کی بدی کردم دل کیو شکستم کیو ناراحت کردم خودم اینجوری شدم 💔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تلقین نکن هر جوری بگیری میگذره ... یه دفتر بردار هر چی که باعث آزارت میشه رو بنویس آروم میشی .. هیچکس دلش برای تو نمیسوزه پس خودت کمک خودت کن تجربه دارم که میگم
همین یه ساعت پیش داشتم میگفتم سال ۹۹چقدر نحس بود برامون به ۱۰مین نکشید دوباره حال بابام بد شد😢😢
میشه برای سلامتیش دعا کنی دوست خوبم؟
حبه انگورم🍇😍 علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾#انسانیت🧸
انشالله هرچه زودتر خوب شه خدا بهش سلامتی و عمر طولانی بده سایه ش مستدام عزیزم
مرسی عزیزم انشالله گره از کار توهم واشه💔
حبه انگورم🍇😍 علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾#انسانیت🧸