🌱اگر خواهیم فرزندانمان نکو مردانباشند ،و اراسته به نیکی ها
چاره مان نیست ،جز انکهنیک تر نمونه باشیمبهر ایشان
و چون فرزندان در برار خویش جز نیکی نبینند
فرومایگی و پستی نمیشناسند، و به سویش گامنمی نهند....🌱
❤کوروش کبیر❤
درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد... {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه
والا از کوروش فقط یه منشور مونده که اونم توش با افتخار از قتل و بردگی مردمان تحت سلطه ش حرف زده.هیچ نوشته ی دیگه ای ازش باقی نمونده.این سخنان خوشگل رو از کجا میارید؟
ایشون و یه نفر ديگه جزو اسطوره های زندگی من هستند
روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیدهای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بیعیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
والا از کوروش فقط یه منشور مونده که اونم توش با افتخار از قتل و بردگی مردمان تحت سلطه ش حرف زده.هیچ ...
در اون منشوری که به جا مونده درباره فتح بابل نوشته
که بدون هیچ جنگ و خونریزی بابل فتح شده
مسالمت امیز،درصورتی که دراون دوران زمان فتحکردن جنگ و خونریزی زیادی راه می افتاده
اما کوروش کبیر همچینکاری نکرده
درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....