مسی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 870 عنوان طلاق 682 بازدید | 44 پست سلام بچه هادارم طلاق میگیرم نمیدونیدشوهرم چه بلاهایی که سرم نیورده امروزیه تیکه طلاداشتم بردم بفروشم واسه خرجای دادگاه وقتی واردطلافروشی شدم طلافروش گفت که بدل باورمیکنیدمرتیکه زنجیرطلام روبابدل رنگ ثابت عوض کرده بودیعنی تومغازه طلافروشی یهویی اعصابم خراب شدزدم زیرگریه آخه خداروخوش میادچندماه پیشم توتاپیک های قبلیم توضیح دادم مامانم اومدخونمون طلاهاش ناپدیدشد بی خیالش شدیم ولی امروزتازنجیرم رودادم وزن کنه گفت بدل به قدری داغون شدم که جلوی مامانم نتونستم سرموبلندکنم 😭چرامردا انقدر کثافتن ازغروب تاحالادارم دق میکنم هیچ پس اندازی هم ندارم بایه دست لباس اومدم شهرستان خونه مامانم حتی کرایه اومدنم رومامانم داد مهریه وهمه چیزم روهم مجبورم کردببخشم 😭 1402/01/17 | 01:12 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
11selin عضویت: 1399/03/01 تعداد پست: 857 مگ میشه مجبورکنه.تو زیادی ساده ای گلم ک بخشیدی مهریه حق همه ماست اشتباه کردی من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………
9marygoli عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 3774 باید پوستشو میکندیچرا مهریه بخشیدی اینجور مواقع باید کمی صبور باشی
در_پی_نور عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 2101 فکر میکنن با اینکارا زرنگن در حالی که دارن آتیش جهنم رو برا خودشون آماده میکنن وای به حالشون مردایی که زن رو مجبور میکنن به بخشیدن مهریه ، جاشون تو جهنمه
مسی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 870 سلام عقدی ؟؟ دختری یا زنی ؟؟؟ ۸سال زندگی مشترک داشتیم
مسی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 870 فکر میکنن با اینکارا زرنگن در حالی که دارن آتیش جهنم رو برا خودشون آماده میکنن وای به حالشون ... اینش به کنارضربه ای که بهم زدخیلی بدبود
مسی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/10/10 تعداد پست: 870 باید پوستشو میکندیچرا مهریه بخشیدی اینجور مواقع باید کمی صبور باشی بعدازبخشیدن حق وحقوقم فهمیدم طلام روبابدل عوض کرده