2777
2789

بیاید از داستانای عاشقانه ای که شکست خورد و اثار مخربش روتون و اون شخص بگید و این که چطور خودتونو جمع کردید و حالتون خوب شد

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستمش براش هرکاری کردم ولی تهش یکی دیگ رو ترجیح داد ب من منم داغونم گاهی بیخیالم گاهی غمگین ترین&n ...

چند وقت میگذره که هنوز سرش داغون میشی؟ 

به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم. 
واي خدارو شكر هيچوقت نداشتم به نظرم عذاااابه 

امیدوارم هیچوقت تجربش نکنی

اون عاشقم بود. پیشنهاد داد قبول کردم منم عاشقش شدم.... چون خیلی گیر میدادم کات کردیم:) بعد گفتم عوض شدم بیا باز با هم باشیم قبول نکرد. هنوز افسردم و گریه میکنم از خدا میخوام برگرده:) همین

آشنا بود و از لحاظ سنی خیلی بزرگتر

ابراز علاقه کردم بهش اونم با بد ترین حالت جوابم رو داد

خیلی سال طول کشید تا با خودم کنار اومدم الان بی حسم نسبت بهش

و به عنوان یه آدمی که از بیرون به قضیه نگاه میکنه خوشحالم که اون عقلانی تصمیم گرفت و قبول نکرد

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
اون رفت ازدواج کرد منم رفتم پی زندگی خودم باید فراموش کرد ارزش فکر کردن نداره

متاسفم... 

کاش فراموشی به این اسونی بود

هیچی اومد بعدش رفت

نابود شدم بعد رفتنش هیچوقت دیگه اونجوری ذوق نمیکنم حدود ۲ سال طول کشید بتونم کنار بیام با نبودنش

ولی الان خوب شدم کتفمم نی برگشت ولی حسم بهش مرده بود

ولی خیلی شیرین میشد اگ خرابش نمیکرد:)

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا قَمَرِبَنی هاشِم..❤
آشنا بود و از لحاظ سنی خیلی بزرگتر ابراز علاقه کردم بهش اونم با بد ترین حالت جوابم رو داد  خی ...

حتما سهم تو از زندگی ادم بهتریه!