2777
2789
عنوان

موی گربه

1363 بازدید | 17 پست

سلام دوستان شبتون بخیر . من یه گربه دارم بعد مامانم از همون اول مخالف بود ک موی گربه برای دخترا ضرر داره و دخترا حامله نمیشن کلا بحثش سر این بود ک برای دخترا اصلا خوب نیست و اینا بعد من مقاله زیاد خوندم ولی به این مورد اشاره ای نشده. اگر خودتون یا اطرافیانتون تجربه ای داشتن در این مورد ممنون میشم بهم بگین 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دنبال بهانست 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚
بله یه خانمی همسایه مامانم بود به لباس زیرش چسبیده بود پوشیده بود و چطور وارد رحم شده بود نمیدونم ام ...

گربش خونگی بوده و واکسن و ضد انگل ایناشو به موقع میزدن ؟ من از یکی پرسیدم گفتش اگه سر موعد بزنی داروهاشو مشکلی پیش نمیاد 

این خنده ی شما نمیدونم برای چیه! چرا باید بیام اینجا دروغ بگم مثلا استاتر گربه نگه داره یا نه چیش به ...

عزیزم من نگفتم شما الکی میگین ،حرفم نشونه تعجب بود 

خنده هم واسه اینه چون خنده دار و عجیبه وگرنه منظورم این نبود شما الکی میگین

هیچی
گربش خونگی بوده و واکسن و ضد انگل ایناشو به موقع میزدن ؟ من از یکی پرسیدم گفتش اگه سر موعد بزنی دارو ...

نه عزیزم لباس زیرش گویا تو حیاط بوده خانمه خودش دیده بوده که گربه هم تو حیاط بوده اگه اشتباه نکنم حتی یادمه گفته بود موهای گربه تو حیاط هم ریخته بوده انگاز ریزش مویی چیزی داشته برای بیستر از ۱۰سال پیشه جزئیات یادم نیست ولی گربه خونگی نبوده

زهد ریایی،جهل مقدس...