تو خیابون راه میرم ادمای خوشگل رو میبینم میرم تو خیال اگر حالم خوب بود منم می تونستم اینطوری باشم ولی از آدما فراریم به خاطر مشکلاتی که داشتم اصن انگیزه ندارم برای زندگی نه تفریحی نه دوستی نمیدونم چه وضعشه بیاد از تفریحات و کلا از خودتون بگید
منم امروزتوبانک ی دختر خیلی خوشکل دیدم از صبح ناراحتم که چرا خدا به منم قیافه نداد
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زنده هم نیستم مرده ی متحرکم دلیل اینکه اینطوری ای چیه؟ ریشه شو شناسایی کن از بین ببرش
می دونی تو گذشتس خیلی استرس داشتم و تحت فشار بودم فکر می کنم خوب عمل نکردم و به لیاقتم نرسیدم بعد اصن خوب نمیشه تا تنهایی هی میاد سراغت چارش کار و تو جمع بودنه که ندارم
خوشکل خدادادی بود فقط فکرکنم بینیشوعمل کرده موهاش مشکی مشکی ی دونه موی سفید نداشت صورتش ن لک داشت ن جوش خود عروسک بود هرچی نگاش میکردم سیرنمیشدم حیف بانک شلوغ بود نمیشد وگرنه ی عکس ازش میگرفتم که فقط بهش نگاه کنم
خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم