2777
2789

من خیلی سال پیش زدم یبارم تمدید کردم خیلی راضیم بن مژه خوبه ولی خط چشم رو دوس ندارم. خیلیا هم از زدنش ناراضین

امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی سال پیش زدم یبارم تمدید کردم خیلی راضیم بن مژه خوبه ولی خط چشم رو دوس ندارم. خیلیا هم از زدن ...

منم از خط چشم بدمیاد فقط بن‌مژه ظریف میخام که یکم‌چشمام حالت دار شه

منم از خط چشم بدمیاد فقط بن‌مژه ظریف میخام که یکم‌چشمام حالت دار شه

قشنگ میشه، البته بن مژه رو حالت چشم زیاد تاثیر نداره فقط به چشم رنگ میده از بی رنگی در میاره

امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!

مگر اینکه کمی بهش دنباله بدی که باعث شه چشمت حالت دار شه