2777
2789
عنوان

🚫به این خاستگار چه جوابی بدم؟؟🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 49 پست

به نظرم اینجا جوابی نمیگیرید 

حتماً با مشاور صحبت کنید 

دوستانی که میگن مشکلی نیست و فلان، همون هایی هستند که عقیده دارن پسر نباید از لحاظ طبقاتی پایین تر از دختر باشه... 

منتها نمیدونم چرا الان نظر متفاوتی دارند!

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

درسته حرفت ولی بازم ترسش تو وجودم هس  ب این فک میکنم ک ممکنه بعد ها حرفی زده بشه خیلی بهم میری ...

خیلی مهربون و خانواده دوستی اینطوری حس میکنم :) 

انشاءالله که منطقی ترین تصمیم رو بگیرید و خوشبخت بشید 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم این اشتباه رو نکن

مطمئن باش حسرت رد کردن این موقعیت بعدا برات خیلی میشه

اگر باشعور باشن مشکلی برات ایجاد نمیشه

من موارد مشابه شمارو میشناسم که راحت زندگی کردن

جامعه ی ما به افراد  خوشحال و خوش اخلاق نیاز داره لطفا سعی کنید مهربون باشید و لبخند بزنید     مردمی که به خانه های تاریک و بی دریچه عادت کرده اند ، از پنجره های باز و نورگیر گریزان هستند                                     
چون تا الان بودم اینطور که معلومه بعدا هم کسی زنم نمیشه(اونی که دوسش دارم)😂💔 

زدی کاربری منو خانومیم پس زنت میشه😂😂😂😂😂

کاش که زندگی عصا میشد🌼جاده ها هم نوای پا میشد🌼کَشتی دلشکسته ما را🌼 کاش که ناخُدا خُدا میشد 🌼آرزو ها به باد پیوستند 🌼کاش که باد رو به ما میشد🌼 آنکه لب های خنده ها را دوخت🌼 کاش که غرق گریه ها میشد 🌼آنکه با بولَهَب همراه بود🌼 دست او از بدن جدا میشد🌼

بستگی داره که تو چکار کنی، تو هم باید سطح خودت رو بالا ببری یعنی جوری نباشه که اونا هم بعداً این حس بهشون منتقل بشه که آره سطحشون خیلی از تو بالاتره، تو هم باید توی هر زمینه‌ای که میتونی پیشرفتی داشته باشی مهم نیست چی مهم اینه توی کار یا حرفه‌ای حرفی واسه گفتن داشته باشی، ولی من به این رسیدم هم اندازه‌ی طرف مقابلت، خانواده‌اش هم توی آسایش یا گند زدن به زندگی آدم مهم هستن

از نطر تحصیلات من به نظرم بیشتر خودتون دو تا مهمید که به هم میخورید

برای خانواده ها هم بیشتر سطح فرهنگی و اجتماعی مهمه تا مالی.اگه از نظر فرهنگی به هم نزدیک باشید بعیده مشکلی پیش بیاد ولی توصیه بعصی از کاربرا برای مراجعه به مشاور ازدواج هم خوبه

خوشبخت بشید الهی

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻
اره خیلی ولی به هر حال این تفاوت طبقاتی به چشم میاد:)

نه مشکلی درست نمیشه اون برای کساییه که طرفشون بیشعورن اگه از رفتارشون همچین چیزی برداشت نکردی پس انشالله موضوعی پیش نمیاد