2777
2789

سلام من ماه پیش iuiکردم و متاسفانه منفی شد الان میخوم ivfانجام بدم کی برم ویش دکترم امروز 7پریودیمه مننون از پاسخگویتون

زگیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس یکی حد شناس👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید روز دوم پری بری اگ میخای بری تو سیکل 

ولی ب نظرم قبلش برو ی دکتر یکی دوماه تحت درمان باش دارو بگیر

بعد برو تو سیکل ای وی اف

اینهمه کاربر با امضاهای مختلف اینجاست..😌 چرا امضای منُ خوندی...؟!!! 😁😍❤
عزیزم برای شروع پروسه ای وی اف از روز ۲ یا ۳ باید برین 

مرسی فدات شم ک اومدی یعنی الان نرم بزارم وقتی ک پریود شدم یا الان برم شاید دارویی چیزی احتیاج بود چون الان 3ماهه دارو مصرف میکنیم هم خودم هم شوهرم

خود پزشک راهنماییت میکنه..اول کلی باید دارو مصرف کنی بعد تخمک کشی میشی بعد انتقال میدن..برا من ۷ ماه فریز کرد جنین رو بعد از ۷ ماه انتقال داد و خداروشکر مثبت شد الان بچه هام سه سالشونه

باید روز دوم پری بری اگ میخای بری تو سیکل  ولی ب نظرم قبلش برو ی دکتر یکی دوماه تحت درما ...

گلم الان چن ساله میرم دکتر و تحت نظرم ماه پیشم iuiکردم جوابی نگرفتم داروم خوریم هم من هم همسرم الان ب نظرت ی نوبت بگیرم برم پیشش ی سونو بگیره بعد بگه کی بیام یا ماهی دیگه روز دوم پریودیم برم

خود پزشک راهنماییت میکنه..اول کلی باید دارو مصرف کنی بعد تخمک کشی میشی بعد انتقال میدن..برا من ۷ ماه ...

ممنون عزیزم 

ایجانم 😍زنده باشن🥰