2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 46 پست

[QUOTE=283692092]خوش بحالت انشاله که سالم بیاد توی بغلت ،  میشه برای منم دعا کنی چون جنینم قلبش تشکیل نشده باید ...[/QUOایشالا اینسری خدا یدونه نینی خوشگل و سالم بهت میده مطمئن باش♥️

اتفاقا وقتی یهو بلند میشم یا بدنم کش میاد سمت راست رحمم انگار درد میکنه .نه ک خیلی زیاد

میدونم چجوری میگی. برامنم همینطور بود. کِی میری سونو؟ من که 100درصد مطمئنم پسره بچت

زِ گیتی دو کَس را سِپاس! یکی حَد شِناسُ یکی حَق شِناس  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میدونم چجوری میگی. برامنم همینطور بود. کِی میری سونو؟ من که 100درصد مطمئنم پسره بچت

هفته بعد پنجشنبه ایشالا.استرسش از اولی بیشتره.اون موقع برام فرقی نمیکرد.الان میگم خدا بده جفتشم داشته باشم

هفته بعد پنجشنبه ایشالا.استرسش از اولی بیشتره.اون موقع برام فرقی نمیکرد.الان میگم خدا بده جفتشم داشت ...

هفته بعد 5شنبه بهت پیام میدم میپرسم حتما.

منم مثل تو دوس دارم جفت داشته باشم. ولی باورت میشه از همون موقع که حامله شدم میدونستم پسره بچم هم من هم شوهرم. شوهرم که فقط اسم پسرونه انتخاب میکرد میگفتم دختر شد چی میگفت برو بابا من میدونم پسره. 

هفته بعد 5شنبه بهت پیام میدم میپرسم حتما. منم مثل تو دوس دارم جفت داشته باشم. ولی باورت میشه از همو ...

فداتشم من ایشالا که صحیح و سلامت و گزینه دوم پسر باشه😅

هفته بعد پنجشنبه ایشالا.استرسش از اولی بیشتره.اون موقع برام فرقی نمیکرد.الان میگم خدا بده جفتشم داشت ...

سلام چطوری. رفتی سونو؟.چیشد؟ قرار بود خبر بدی ندادی که دختر