2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چجوری بفهمیم رفته یا نه؟ میخواد باج گیری کنه ..

تا وقتی شکایت نکنه نمیفهمید، اول میره پزشک قانونی ، نامه میگیره که مورد ضرب و شتم قرار گرفته، بعد با نامه میره دادگاه، بعد از شکایت شما می‌فهمید 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

تا وقتی شکایت نکنه نمیفهمید، اول میره پزشک قانونی ، نامه میگیره که مورد ضرب و شتم قرار گرفته، بعد با ...

خب میگه من نامه پزشکی قانونی گرفتم پول بدین تا شکایت نکنم

اگه دروغ گفته باشه چی 

خب میگه من نامه پزشکی قانونی گرفتم پول بدین تا شکایت نکنم اگه دروغ گفته باشه چی 

جواسشون نده، هرچی بگید به ضرر خودتونه ، هرچی گفت بگو برو شکایت کن دادگاه مشخص میشه 

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

جواسشون نده، هرچی بگید به ضرر خودتونه ، هرچی گفت بگو برو شکایت کن دادگاه مشخص میشه 

میترسم حبس ببرن 

از اونطرفم پول بگیره باج گیری کرده اونوقت هر زمانی میگه پول بدین تا نرم..

🥲سلام قربونت همسرم  دعوا کرده

دعوا کرده باشه 

کبودی چشم کوفتگی هست و دیه اش ۱۵میلیون نمیشه 

از طرفی قاضی علت دغوا را میخواد ممکنه دفاع شخصی بوده باشه

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
خب میترسم زندانی ببرن  فقط کبودی زیر چشمِ ..

نه زندان نمیره 

اولا که کلی باید بره دادگاه بیاد 

در ثانی دیه کبودی بدن بنابر بند الف ماده ۷۱۴ قانون مجازات اسلامی،  سه هزارم  کامل است

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺
خب میترسم زندانی ببرن  فقط کبودی زیر چشمِ ..

ببین قاطعانه پیام بده بگو شما قصد اخاذی دارید و به جرم تهدید و اخاذی ازت شکایت میکنم