2777
2789
عنوان

ای لعنت خاک بر سررم😐

237 بازدید | 15 پست

یه نفر پیام داد از طریق پیامک همون لحظه که پیامو داد دستم رفت روش بازش کردم نمیخاستم الان باز کنم میفهمه پیامشو باز کردم😐گوشیمم دودرصد شارژ داره

پیامک عادی نمیفهمه

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه فرا پیام نباشه نمیفهمه

این کاربری دست دو نفره :)       یک اکسوال / یک آرمی.   یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله.          دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی.     ENFP/INTJ.  یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.                
پیامک و باز کنی نکنی کسی متوجه نمیشه یعنی نمیدونستی خداوکیلی🤔

نمیدونم یه لحظه فک کردم قبلا میزد (با اینستا اشتبا گرفتم حس کردم پیامک بوده)

برا خودم نمیزنه میدونم ولی گفتم بپریم شاید برا اون بزنه😂

فرا پیام چیه ؟

یه شارژ جداگونه داره رو یه سری سیم کارت ها میشه عکس و فیلم و گیف اینا فرستاد

فک نکنم امکانش تو ایران باشه هنوز 

این کاربری دست دو نفره :)       یک اکسوال / یک آرمی.   یک ۲۱ ساله/ یک ۲۵ ساله.          دانشجوی کامپيوتر/ محصل روانشناسی.     ENFP/INTJ.  یاسمین ملغب به یاسی/روژینا ملغب به روژی.