2777
2789
عنوان

حس ششمی

85 بازدید | 15 پست

خیلیا تاپیک میزنن حس شیشمیم بیان سوالاتونو بپرسین جواب میدم.

اخه دوستان حس شیشم که با اراده و اختیار آدم کنترل نمیشه؛ هممون قطعا تجریه کردیم حس شیشمو و میدونیم که کاملا یهویی اتفاق میفته و واقعا بعیده کسی بتونه کنترل کنه کِی و سره چه موضوعی حس شیشمش به کار بیفته.

جدای از همه ی اینا حس شیشم معمولا مربوط به خوده آدم یا دور و بریاشه مثلا دختر خالتو میبینی یهو حس میکنی این قراره باردار شه ( نمیگم اصلا راجب غریبه ها حسی به آدم دست نمیده ) ولی کم اتفاق بیفته مثلا یهو حس کنی فلان غریبه ای که اصلا نمیشناسیش و تاحالا یه بارم از نزدیک ندیدیش قراره باردار شه.

با همه ی اینا من خودم یه بار برا یکی از این تاپیکا کامت گذاشتم و سوال پرسیدم و کاملا مطمئن شدم که صحت نداره.

درسته فالگیر وجود داره و واقعا طرف استعداد آینده بینی داره ولی اونا معمولا از طلسم و جادو و کتابای مخصوص استفاده میکنن حتی میدونم که بعضیا میرن دنبالش و فالگیری و طلسم نویسی رو تخصصی یاد میگیرن.

و قطعا بابتش پول میگیرن و رایگان همچین کاری نمیکنن.

خاستم بگم وقتتونو با این اراجیف و ادعاهای پوچ تلف نکنین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسرم منو دوست داره یا زن قبلشو؟

تروخدا وقتتونو با پرسیدن همچین سوالایی از کسایی که اصلا استعداد ندارن تلف نکنین.

الان من یا نه یه غریبه ی دیگه بیاد بگه زن قبلیشو دوس داره شما حست به همسرت عوض نمیشه؟ شک و تردید بهت دست نمیده؟ 

اونم سره چی؟ این که یه نفر که شما نه می‌شناسیش نه دیدیش ادعا میکنه که حس میکنه همسرت این جوریه و شما باور میکنی و رابطتو با همسرت سمی و متشنج میکنی.

نکنید این کارارو.