2777
2789

سلام دوستان پسرم سه سال و سه ماهشه فقط آوا سازی میکنه لطفا کسی تجربه ای داره بگه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

دکتر میگه شاید ی بیش فعالی خفیف داره شایدم از شیطنت باشه نوبت نوار مغز زده براش ولی گفت برا احتیاطه شبا تا صبح خواب ندارم از استرس 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر منم چهار سالگی حرف زد الان دیگه راحت تعریف میکنه بعضی از بچه ها اینطورین

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 

تو رو خدابگو چه تمرینایی کردی از چه سنی کلمه میگفت پسر من کلمه هم نمیگه امروز اینقدر گریه کردم سر درد گرفتم من بدبخت جای جر اینجا برا دردودل ندارم الانم دارم با گریه مینویسم

دختر منم دوماه دیگ سه سالش میشه فقط چرتو پرت میگه اصلن کسی متوجه حرفاش نمیشه جز چن تا کلمه

یعنی چی چرت و پرت ؟!

سلام ، بچه خواهر منم دیر  حرف افتاد ، ۳ سال و چند ماهش که شد بردتش گفتار درمانی ، الان مثل بلبل ...

من چند جلسه بردم بس که گریه کرد و همکاری نکرد نبردن دیگه

اره پسر عموی‌من ... حتی مامان بابا هم‌ نمیتونست بگه ، بچه بیچاره دندونش درد میکرد تا چند روز اشک‌میریخت کسی‌ نمیفهمید چشه ! بردنش‌گفتار درمانی  به موقع بردنش ... خداروشکر الان دوم‌دبستانه خوب حرف‌ میزنه 

به موقع ببر گفتار درمانی  درسته که نباید استرس داشته باشی و به حرف بقیه‌ گوش کنی ولی به حرف خاله خان باجیام گوش نده که میگن یهو خودش شروع به حرف‌میکنه .... یه جلسه با یه گفتار درمان مشاوره بری استرس خودت کم میشه 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

سلام 

عمه منم بچه هاش اینطورین .دیر حرف میزنن .الان سومی ک کوچیکس ۳ سالشه و حرف نمیزنه ‌در حد ۲ .۳ تا اسم رو میگه .

اما چون میدونیم بچه اول و دومی هم اینطور بودن و خوب شدن نگران نیستیم 

بچه اولته؟

من به معجزه ها ایمان دارم🌝🧚‍♀️

دیشب باز با شوهرم دعوا کردیم آخرم گفت به من هیچ ربطی نداره برو هرکار میخای بکن میگه حرف نمیزنه که نزنه هیچیش نیست ولی من خیلی نگرانم نمیفهمه

تو رو خدابگو چه تمرینایی کردی از چه سنی کلمه میگفت پسر من کلمه هم نمیگه امروز اینقدر گریه کردم سر در ...

انقدر به منم میگفتن بچت لال هست و این حرفا چقدر دلم شکست بخدا انقدر براش قصه تعریف کردم و حرف زدم تا بهم توجه کن کم کم شروع کرد به حرف زدن سه سال که داشت فقط چند تا کلمه میگفت و بقیه حرفاش نامعلوم بود 

افغانستانی محترم تو تاپیک من نیا پست منم ریپلای نکن باتشکر ...لینک کارزار برای اعتراض و رسیدگی به ورود افغان ها       https://www.karzar.net/86199 
سلام  عمه منم بچه هاش اینطورین .دیر حرف میزنن .الان سومی ک کوچیکس ۳ سالشه و حرف نمیزنه ‌در حد ...

سلام عزیزم آره بچه اولمه چطور به حرف افتادن؟

انقدر به منم میگفتن بچت لال هست و این حرفا چقدر دلم شکست بخدا انقدر براش قصه تعریف کردم و حرف زدم تا ...

بچه من سه سال و دوماهشه همیش میگه مامان بابا گوم گوم سین سین همش بی معنیه 

دیشب باز با شوهرم دعوا کردیم آخرم گفت به من هیچ ربطی نداره برو هرکار میخای بکن میگه حرف نمیزنه که نز ...

شوهر منم میگفت بچه مشکلی نداره منم استرسای تو رو داشتم نترس خیلی باید با بچه حرف بزنی ما خانواده ساکت و کم حرفیم بنظرم بی تاثیر نبوده باید تمرین کنی