2777
2789
عنوان

به نوزاد کادو میدم چی بگم؟

286 بازدید | 18 پست

دارم میرم برای دیدن نوزاد خونشون، سه ماهشه، لطفا بگین چه حرفایی پدر مادر نوزاد دوس دارن بشنون، و چه کارایی نکنه آدم و چه حرفایی نزنه مرسی

موقع دادن کادو چی بگم مرسی

وزن اولیه ۶۳ وزن هدف ۵۹😍🙏🏻💪🏻 گروه مانکن های سبز💚💚💚

زیر سایه پدر و مادر بزرگ شه انشالله

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشالا بچه سالم و قشنگیه 

خدانگهش داره 

چه صورت گرد و مرتبی.

هدیه که دادی بگو نوزاد بگو کوچولو شما که نمیدونی این چیه میدم مامانیت برات استفاده کنه 

بعدم دست بچه بوس کد

برام یک قلب سبز💚بفرست تابرات صلوات بفرستم.توهم برام یک دونه بفرستی اگه دلت خواست.

نگو چقد لاغره.چقد ریزه.نگو عههه هنوز غلط نمیزنه؟هنوز نمیخنده؟هنوز اسمش نمیشناسه؟

عیب رو بچشون نذار همین خوشحالشون میکنه

کادو لباس یا اسباب بازی

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم
ماشالا بچه سالم و قشنگیه  خدانگهش داره  چه صورت گرد و مرتبی. هدیه که دادی بگو نوزاد بگو ...

از کجا میدونی تپلی مپلیه؟😑😂

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤