2777
2789
عنوان

خانمای نی نی دار بیایین لطفا

135 بازدید | 5 پست

دارم میرم برای دیدن نوزاد خونشون، سه ماهشه، لطفا بگین چه حرفایی پدر مادر نوزاد دوس دارن بشنون، و چه کارایی نکنه آدم و چه حرفایی نزنه مرسی

وزن اولیه ۶۳ وزن هدف ۵۹😍🙏🏻💪🏻 گروه مانکن های سبز💚💚💚

بوسش نکن اصلاااااا و حتما به زبون بیار ک بخاطر بهداشت بوسش نمیکنم که یه وقت فکری نکنن.

از بچشون از زیباییش تعریف کن و قبل از شروع جملت حتما بگو ماشاالله.

اونا الان خیلی خسته و کم خواب هستن.

بهشون بگو این روزهای شیرین زندگیه و زود میگذره و ازش لذت ببرین.

وای یاد خودم افتادم الان پسرم ۱۰ ماهشه و چقدر زود داره بزرگ میشه.

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوس نکن و اگر دوست ندارن بغل کنید از دور با۶هاش بازی کنید

چون اگر جوش بزنه پوستش یا سرمابخوره یا هرچی فکر میکنن شما مریضش کردید..

خیلی تعریف نکنید از خوشگلیش که بعدا میگن چشم زدید..هرچی گفتید بگید ماشاا..خوشگله خدا حفظش کنه روزی دار باشه براتون و..هرچی میگی یه کلمه خدا بهش بچسبون که اگر بچه شب خوب نخوابید و گریه کرد و جیشش کم و زیاد شد و هر چیز مسخره ی دیگه ای..نندازن گردن شما..

اگر مادر بچه نتونست خوب پذیرایی کنه و بچه مدام اذیت کرد و.. شما بگید میتونید کمکش کنید برای پذیرایی‌.. ترجیحا پذیرایی نه نگهداری بچه..