2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گلدونامو همشو برادرم شكست گل هاشم تيكه تيكه كرد😭

عزیزم لحظاتی که سال داشت تحویل میشد کلا شما وخانوادتون توی ذهن من بودید خیلی دعاتون کردم امیدوارم مشکلات زندگیتون حل بشه 🙏💖

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
عزیزم لحظاتی که سال داشت تحویل میشد کلا شما وخانوادتون توی ذهن من بودید خیلی دعاتون کردم امیدوارم مش ...

مرسي عزيزم قربونت برم اتفاقا موقع سال تحويل ميخواستم تاپيك بزنم كه دوستان برامون دعا كنن ولي پشيمون شدم گفتم تاپيك ناراحت كننده نزنم دم سال تحويل بازم ممنون به يادم بودي گلم💐

ختم قران و انواع چله انجام ميدم دوستان اگه خواستيد تو خصوصي درخواست بدين🙏
مرسي عزيزم قربونت برم اتفاقا موقع سال تحويل ميخواستم تاپيك بزنم كه دوستان برامون دعا كنن ولي پش ...

خواهش میکنم عزیزم،امیدوارم به حق همین ساعات و ولحظات ماه مبارک رمضان هر آرزو وهر حاجتی دارید روا بشه،یکی دو بار تو تاپیکا راجب زندگیتون گفتید بعد از اون هر جایی باشم دعا گو هستم🙏 

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃