2777
2789
عنوان

دعوا

115 بازدید | 15 پست

سلام خوبید. من شوهرم به برادر شوهرم حرفایی زده پیش مادرشوهرم اونم رفته کلا هرچی گفته شوهرم رو بهش گفته. منم اصلا درجریان نبودم اینقدر ناراحتم و حالم گرفتس. روم نمیشه به جاریم زنگ بزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چرا روت نمیشه 

زنگ بزن طوری رفتار کن که چیزی نشده

این مسئله چیزیه بین همسرت و برادرش

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ببین یه چیزی بهت بگم.به هیچ عنوان تودعوای برادرشوهرت وشوهرت دخالت نکن.اتفاقادیدی برادرشوهرتوخیلی بااحترام برخوردکن.باجاریت هم همینطور.اونا باهم خوب میشن بالاحره ولی اگزشما دخالتی کنی این وسط ادم بدمیشی

توهرجای جهان باشی،برات ازدورمیمیرم...
خیلی ساده.نمیدونم چطوری نگاشون کنم. یا به جاریم ی زنگ بزنم خجالت میکشم

خودت درستش کن .زنگ بزن  بگو شوهرم ساده س نمی‌دونه چی میگه منم دعواش کردم نزار تو داداشا ازهم کینه بگیرن هرجور بلدی بگو .

ببین یه چیزی بهت بگم.به هیچ عنوان تودعوای برادرشوهرت وشوهرت دخالت نکن.اتفاقادیدی برادرشوهرتوخیلی باا ...

ن والا اصلا من دخالت نمیکنم. من اصلا درجریان نبودم. صبح باخواهرشوهرم حرف میزدم اون گفت که جاریم گفته هر حرفی زده. مادرشوهرم بهشون گفته منم گفتم من اصلا درجریان نبودم. 

خودت درستش کن .زنگ بزن  بگو شوهرم ساده س نمی‌دونه چی میگه منم دعواش کردم نزار تو داداشا ازهم کی ...

خوشبختانه برادر شوهرم ی عادتی داره اصلا کینه ای. نیست زودم فرمواش میکنه

خوبه پس .به شوهرت بگو مشکل با داداشت مشکل داری بخودش بگو به مادرت نگو غیبت میشه پشتش که دیگه نگه

از صبح ناراحتم. چون من پدرشوهرم فوت کردن. بردارشوهرم خیلی هوامونو داره