2777
2789
عنوان

خواهشا بیاید 🥲

99 بازدید | 4 پست

بچه ها من دیشب مهمون داشتم دو تاشون آخر شب با قهر و جر و بحث رفتن بقیه وایسادن تا صب.وقتی اون دو تا رفتن بقیه شروع کردن پشت سرشون حرف زدن دگ خ ک حرف زدن منم ی چیزایی گفتم😑بعد دیدم یکیشون اس داده ک آره گوشی ما یکیش نیس اونجا مونده؟دیدیم بله وسط پذیراییه.بعد گفتیم نکنه گذاشته رو ضبط صدا؟چون سابقشو داشته....رو صفحه گوشیش و نگاه کردیم و نوتیفاش ک مشخص بود بالای گوشی علامت میکروفون و اینا نبود ولی من از دیشب تا حالا استرس دارم ک نکنه ی نرم افزاری چیزی داشته مشخص نبوده و صدامون و یجوری شنیده باشه.....من خودم حرف خاصی نزدم بیشتر بابت این ک تو خونه من این اتفاق بیفته و بین دوستامون دوا بشه حس بدی دارم

بنظر شما امکانش هس؟اینم بگم گوشیش هنوزم خونه ماس.گف شب بد کار میاد میگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.