2777
2789
عنوان

سرک کشیدن مهمان🤦‍♀️

438 بازدید | 40 پست

شما هم بدتون میاد مهمون میاد همه جا رو سرک بکشه؟یا براتون مهم نیست؟

من واقعا متنفرم از این کار به نظرم خیلی زشته 

قبل اومدن مهمون باید یه خونه تکونی کنم واسه همین دیگه بیزار شدم 

الان یه نمونه میگم :

ما بچه مون یکسالشه اتاق جدا نداره یه سری از وسایلهاشو گذاشتیم تو یه اتاق دیگه حالا شوهر خواهرشوهرم وقتی اومد خونمون گفت با اجازه من برم وسایل بچه رو نگاه کنم منم اصلا نشد بگم بابا تو اون اتاق لامصب وسایل شخصیه منو شوهرم هست 

یا مثلا هربار خانواده شوهرم میان همه کابینت ها، یخچال ، کمدها رو نگاه میکنن به نظرتون زشت نیست؟

باور کنید من میرم فقط یه گوشه میشینم اصلا هیچ جا رو نگاه نمی‌کنم نمیدونم چرا این کار رو میکنن

وطن حتی غمش عشقه..سرود و پرچمش عشقه...ایران من 🇮🇷🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بی فرهنگیشونه عموی من میومد حموم رو هم نگاه میکرد شاید من شرتم اونجا باشه مرتیکه 🤨

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

واقعا بدم میاد.زنعموم و بچه هاش اعصاب آدم رو خرد میکنن

در خاطرات نیل آرمسترانگ نوشته بود::من آدم حساسی نیستم.وقتی خانه والدینم را ترک کردم گریه نکردم،وقتی گربه ام مرد گریه نکردم،وقتی در ناسا کار پیدا کردم گریه نکردم،و حتی وقتی روی ماه پا گذاشتم گریه نکردم..اما وقتی از روی ماه یه زمین نگاه کردم،بغضم گرفت.با تردید با پرچمی که بنا بود روی ماه نصب کنم بازی کردم..،از آن فاصله رنگ و نژاد و ملیتی نبود..ما بودیم و یک خانه گرد آبی...با خود گفتم انسان ها برای چه می جنگند..؟شصت دستم را به سمت زمین گرفتم و تمام دارایی ام و کره زمین با آن عظمت پشت شصتم پنهان شد و من اشک ریختم...||||بخوان که زن از رنج هایش قوی تر است🌿🗽🤍

خوب توهم برو خونشون یک دور همه جارو دید بزن سرک بکش ببینن خوبه یابد.. دفه دیگه نکنن اینکارو

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
خیلی بیشعوریه واقعا کاش بعصیا بفهمن 😐😐

بعضی اوقات میگم نکنه من عجیبم خونه دیگران اتاقا رو نگاه نمیکنم🫥

از بی فرهنگیشونه عموی من میومد حموم رو هم نگاه میکرد شاید من شرتم اونجا باشه مرتیکه 🤨

وای آره حموم هم میرن دید میزنن آخه من موندم چه چیز جذابی اونجا میتونه باشه

چه کار چیپی من خانه مادرشوهرم ظرف میشورم کرم دست میخوام به پسرم میگم برام بیاره خودم اصلا نمیرم سریخچال نمیرم خدایش خانواده اش هم همین طورن اصلا دست نمیزنن مگه خودم بگم مثلا اینو بزار تو یخچال یا چایی مثلا فلان جاست

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
خوب توهم برو خونشون یک دور همه جارو دید بزن سرک بکش ببینن خوبه یابد.. دفه دیگه نکنن اینکارو

چند بار خواستم ولی اصلا نتونستم 🤒

اره کاربدیه,نداریم از اینا,فقط مادر خودمه که قیمت همه چی رومیپرسه,و دخترخاله وخاله حسودم که هرچی بخرم یا بخورم میرن میخرن 

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
وای آره حموم هم میرن دید میزنن آخه من موندم چه چیز جذابی اونجا میتونه باشه

تو هم این دفعه رفتی خونشون همینکارو کن

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️