2777
2789

امروز خونه مامانم بودم.مامانم میگفت خاله یه شب با شوهرش اومده در خونتون برای دیدنی عید.صدای داد وبیدادت رو شنیده و گفته گندم چقدر عربده میزده.ما تا حالا صدای گندم رو نشنیده بودیم.ماهم برگشتیم

حقیقت اینه که من مجردی یه دختر بسیار آرومی بودم

ولی الان یه شوهر دوقطبی دارم که. مدام رو اعصابم میره به معنای کامل دیوونم کرده با دوتا بچه هم نمیتونم طلاق بگیرم.

هیچکس هم از مشکلات و بیماری شوهرم خبر نداره

اون شب هم که خالم اومده در خونمون میدونم دوباره شوهرم دیوونم کرده بود برای!همین رو خودم کنترل نداشتم و داد میزدم

الان بگین چکار کنم.وقتی مامانم گفت خاله اینجوری گفته میخواستم از خجالت آب بشم😰😰😰

به دروغ گفتم حتما صدای همسایه  بوده مامانم هم گفت منم بهش گفتم شاید همسایتون بوده

ولی خالم تاکید کرده که نه صدا از خونه گندم بوده

حالا من چه خاکی به سر کنم😭😭😭😭😭

دیگه نمی‌دونم چطوری با خالم و شوهرش روبه رو بشم

الان همه جا رو هم پر میکنه

آبروم رو همه جا میبره

بگین من چه واکنشی داشته باشم

اگه به روم آورد😥😥😥😥

اون شب از خودم خیلی بی خود شده بودم

خیلی دادو بیداد میکردم 

لعنت به من

کاش میمردم و اینجوری آبروم نمیرفت😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو من نبودم

خدایااااا ازت ممنونم بابت همه چی ازت می‌خوام هر کسی هر مشکلی هر حاجتی  داشته باشه  صداشو بشنوی و حاجت رواش کنی انشالله ممننونم بابت همه چی قوربونت برم خداجونم🤲🤲♥️💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋

عزیزدلم خجالت نداره دعوا تو هرخونه ای هست بانوجان

بعدشم ایشون باید قبلی ک بیام باشما تماس میگرفتن

اصلا خودت ناراحت نکن خواهری بالاخره زن و شوهر هستید دیگ دعوا میکنید و آشتی میکنید کاملا طبیعی هس

میشه لطفا برای شفاوسلامتی مامانم خیلی حالش بده😭 😭و برگشت عشقم که باهاش ازدواج کنم اول اسمشm هست ۳حمد بخوونی مرررسی😍😘😍😘😍

هرکسی ممکنه یه روزایی عصبی باشه و داد بزنه حتی اگه خیلی روحیه ی آرومی داشته باشه.

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

همه آدما ممکنه عصبانی باشن و داد بزنن همه آدما هم تو زندگی خونوادگیشون این مشکل ممکنه پیش بیاد 

من خودم یبار تابستون با همسرم داد و بیداد کردم صدام رفت بالا و همسایمون رفته بود همه جا گفته بود منم دیدمش گفتم شماها هرگز دعوامون نمیشه؟ کارتون زشت بود

تو هم با اعتماد ب نفس باش بگو تو یه زمینه اختلاف نظر داشتیم و تمام

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم