2777
2789
عنوان

بچه ها کمککککککککک

134 بازدید | 7 پست

بچه ها من امروز رفتم سونوگرافی برای قلب جنین.گفتن دوقلوئه😭😭😭😭😭😭😭😭ولی یکیش ضعیفتره.مثلا یکیش اندازه نخود یکیش اندازه عدس.گفتن احتمالا ضعیفتره نمونه.الان من میترسم هردوتاش چیزیشون بشه .بچه اولم قلبش تشکیل نشده بود سقط کردم.خیلی استرس دارم.کسی اینجوری شده؟که مثلا یکیش بمیره یا دوتاشون چیزیشون بشه

عزیزم هرروز برای هرکدومشون یه بار سوره حجرات رو بخون برای حفظ و سلامتی جنین خوبه

ان شاءالله که خدا براتون حفظشون کنه و سلامت باشن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهر من هم اینطوری بود ولی اون ای وی‌اف کرده بود

نموندن متاسفانه ولی تو بد به دلت راه نده و تحت نظر دکتر باش

خدایا خودت شاهدی به سختی به شوهرم رسیدم خودت برام نگهش دار 🤍

نترس عزیزم اولا به خودت استرس نده و دوما استراحت کن و چیز های مقوی بخور و ویتامین و این چیزا فولیک اسید حتما بخور روزی دوتا و استراحت کن انش الله چیزی نمیشه سالم بغل میگیری هردوتارو فقط استراحت و قرص های ویتامین که دکترت بده و اسید فولیک به خودت اصلا استرس نده 

❤دخترم دلیل نفس کشیدنم ❤