2777
2789
عنوان

مشاور تحصیلی هستم

140 بازدید | 13 پست

دانشجوی روانشناسی و مشاور تحصیلی خصوصی هستم با سابقه کار

با کمترین هزینه و بهترین کیفیت کار

حداکثر ۲ نفر دانش آموز قبول میکنم تا کیفیت کارم پایین نیاد

(رشته های تجربی و ریاضی متوسطه دوم)

به صورت غیرحضوری و آنلاین

((برنامه کاملا شخصی سازی شده بر اساس توانمندی های دانش آموز))

((ارائه روش و تکنیک های مختلف مطالعه و مرور و مقابله با استرس و...))

برای اطلاع از قیمت و ثبت نام به این آیدی در اینستاگرام دایرکت بدید kelid_movafaghiat1

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜

میتونم چند تا سوال بپرسم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
میتونم چند تا سوال بپرسم

بفرمایید

حال و هوای تو باز به سرم زده🎶...حال دلم بده قلبمو پس بده🎵...وقتشه کم بشه از غم اینهمه خاطره وقتشه فکر تو بگذره🎶...عشقتو پس بگیر از من غم زده🎵...تو کجایی بیا قلبمو پس بده💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرمایید

من العان سه ماه وقت دارم نخوندم هیچی در حد مدرسه خوندم هدفم دبیریه به نظرتون میتونم بیارم چیکار کنم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
من العان سه ماه وقت دارم نخوندم هیچی در حد مدرسه خوندم هدفم دبیریه به نظرتون میتونم بیارم چیکار کنم

رشتتون چیه؟ سه ماه هم وقت کمی نیستا

رشتتون چیه؟ سه ماه هم وقت کمی نیستا

تجربیم

تجربیم

مباحث اساسی تر رو روشون تمرکز کن و برنامه داشته باش از این به بعد و دیگه فرصتی برای از دست دادن هم نداری. زود شروع کن انشالله قبول میشی.

مباحث اساسی تر رو روشون تمرکز کن و برنامه داشته باش از این به بعد و دیگه فرصتی برای از دست دادن هم ن ...

وزای مدرسه 9 ساعت میخونم 5 ساعت کنکور 4 ساعت نهایی نهایی 1 ساعت زیست /ریاضی   یک سایعت شیمی/فیزیک و فارسی/عربی زبان/ دینی        تعطیلام 12 ساعت 7 ساعت کنکور 5 ساعت نهایی    مدرسه ساعت 4 تا 6 صبح بعد مدرسه 3تا 12 میخونم با استراحت و افطار و اینا میشه 9 ساعت                              اینه برنامم فقط ریاضی و فیزیک فقط دوازدهم و میخونم زیستم بعضی جاهارو حذف میکنم 

وزای مدرسه 9 ساعت میخونم 5 ساعت کنکور 4 ساعت نهایی نهایی 1 ساعت زیست /ریاضی   یک سایعت شیمی/فیز ...

خب عالیه عزیزم

همینطور پیش برو فقط اینکه مطمئن باش از اون تایم، نهایت استفاده رو ببری و به نحو احسن بخونی. همراه با تست زیاااااد

برای نهایی ها خیلی استرس دارم هنوز این تایم نتونستم برسونم دعا کن بتونم 

برای نهایی ها خیلی استرس دارم هنوز این تایم نتونستم برسونم دعا کن بتونم 

نهایی سطح بالایی نداره اگه خوب بخونی راحت نمره بالا میگیری. ۲ ماه هم وقت داری میرسونی عزیزم

نهایی سطح بالایی نداره اگه خوب بخونی راحت نمره بالا میگیری. ۲ ماه هم وقت داری میرسونی عزیزم

فدات دعا کن برام

سلام وقتتون بخیر 

دیدم تو یکی از تاپیک ها که گفتید مشاور تحصیلی هستید ،

میشه لطفا به سوال بنده جواب بدید🥹🌹

من یازدهمم 

نمره مستمر ترم دومم ۱۹ شده 

نمره سالانه م رو هم با فرمولی که هست حساب کردم ،۱۱ننیشه ولی نزدیک ۱۱عه...

ولی امان از امتحان دیروز که فاجعهه بود😭😭

نمره م احتمالا زیر ۷,بشه ..

میخوام بدونم امیدی هست که بتونم تک‌ماده بزنم ؟؟ 

لطفا جوابمو بدیددد

الهی شکر بابت همچی 🎀💗🌸درخواست دوستی ندین❌️❌️