2777
2789

سلام

من میخوام برم توی این حرفه.

میدونم مشکل غسل نداره..

اما مسیله اون سه روزی هست که بعد از میکرو نباید صورت شسته بشه.. یعنی نباید آب بخوره به ابرو. اونجا رو چیکار کنم.. چون نه تیمم( به غیر از اینکه تیمم برای این مورد صحیح نیست، باعث عفونت ابرو ممکنه بشه) و نه جبیره صحیح نیست‌..

و گناهش گردن منم هست.

مگر اینکه همون اول متذکر بشم به مشتریم که بدونه و از گردنم رد شه..

شما اگر نماز خون هستید و میکرو کردید چیکار کردید اون ۳ روز رو؟

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

هم وضو هم غسل درسته. فقط اون ۳روز بگو هر وقت ماهیانش بود بیاد

تو دوران پریودی رنگ نمیگیره خوب‌ ..مث رنگ مو. بدلیل هورمونا

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تیمم نمیشه؟

تیمم باید شرایطش باشه. مثلا در صورت نبود آب و سختی نبودنش.. مجبووور بشی تیمم کنی. اینجا اب هست و مشکل اب نداریم. و البنه احتمال عفونت هم هست چون یجورایی ابرو زخم شده و باید تا سه روز ترمیم شه 

یه دستمال پاک بزار وضو جبیره بگیره

جبیره هم بعضی مراجع تقلید میگن صحیح نیست. چون باید برای زخمی که زخم شدنش فعل عمدی ما نبوده باشه وضوی جبیره گرفت.. به نظرم این وضوی جبیره رو بگیرن و بعد از این سه روز باز دوباره قضای نماز رو هم بخونن..🤔

مامان من دوبار سه بار رفته برا ابروهاش، صورتشو اصلا نمی شست ولی برای وضوهاش زودی وضوشو میگرف و خیلی زود خشکش میکرد، میگف به دلم نیس تیمم و جبیره و اینجور چیزا

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
عزیزم من هفته ی پیش رفتم ....تو این مورد تیمم درست نیست جبیره درسته من تحقیق کردم 

به نظر خودمم چاره ای جز جبیره نیس.. ولی بعضی مراجع تقلید همونو هم قبول ندارن

تیمم باید شرایطش باشه. مثلا در صورت نبود آب و سختی نبودنش.. مجبووور بشی تیمم کنی. اینجا اب هست و مشک ...

قبلش به مشتری میگی و اون خودش انتخاب میکنه بعیده گردن شما باشه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم