2777
2789

احتمالا بارداری 

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نزدیک پریودم بیبی چک زدم

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

عزیزم باید صبر کنی من دقیقا ی ماه بیشتر این علائمو داشتم همشون حتی اینقدر کصل بودم نمیتونستم راه برم گفتم صددصد حامله ام بی بی چک زدم منفی شد و عصرش پریود شدم اما ماه بعدش خیلی هم شاد و شنگول بودم فقط درد پریودی داشتم ک ۴ روز مونده ب موعد مث همیشه میگرفت و ول میکرد دیگ پریود نشدم و بی بی زدم مثبت یود 

ینی میگم از روی علائم نمیشه فهمید شما باید صبر کنی تا وقتی ک موعدت بگذره الانم هیچی معلوم نمیشه ولی تا میتونی کار سنگین نکن شاید هم باردار بودی صبر کن

علائمی داشتی؟ 

باورت می‌شه یادم نیس ولی برا اولی علائم شبیه علائم شما رو داشتم