2777
2789
عنوان

دارین؟

84 بازدید | 12 پست

از این مردا 😆دلم خواس😂کیا دارن؟

من مجردم🤪

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم وایییی یادش بخیر ساعت دو شب زیر برف شدید رفت برا من کباب گرفت ایشاالله یه با احساسش قسمتت ...

مرسیییی

شماهم خوشبخت بشین انشالله🥰

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

در این حد نمیدونم هست یا ن🤐

ولی پانسیون میرفتم درس بخونم یکی از بچه های اونجا اومد ی جشنی گرفت ک کیکش خیلی خوشگل بود ولی فقط واس دوستای خودش بود🥹🤣

منم عین اسکلا وقتی داشتم باش حرف میزدم گفتم آره اینطوری کیک دیدم هوس کردم و اینا 

نیم ساعت دیگه مسئول اونجا صدام کرد گفت از اسنپ بود سفارشتان اومده دیدم واسم ی مینی کیک سفارش داده قربوتش برم😅🥺

ولی مگه تو نیومده بودی ک زندگیمو از لجنزاری ک بود نجات بدی ؟! :)
در این حد نمیدونم هست یا ن🤐 ولی پانسیون میرفتم درس بخونم یکی از بچه های اونجا اومد ی جشنی گرفت ک ک ...

ای جانممم

اصن نگم برات  خوشوقتم رفیق😂

انقد حشرت کشیدیم🤣🤣🤣