2777
2789
عنوان

بچمو از دست دادم

630 بازدید | 18 پست

سلام من بچمو تو ۵ ماهگی بخاطر پارگی کیسه آبم از دست دادم الان از لحاظ روحی خیلی حالم بده و با همه قطع ارتباط کردم و تنهام 

خیلی بسختی باردار شدم ولی از دستش دادم الان خیلی حالم بده و اصلا توان حتی انجام دادن کارهای خونمم ندارم

میشه برام دعا کنید

الهی عزیزم طبیعی هست زندایی منم همینجوری شد امیدوارم خدا دامنتو باز سبز کنه این روزا میگذره روزای سخت هممون داریم یا داشتیم میگذره مطمن باش 

تو بازم ب روال اول برمیگردی عزیزم قوی باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درموردش صحبت کن با ما تا تخلیه بشی هر چی دوست داری بگو من دو ماهگی سقط داشتم … هر چی دویت داری بگو تا حالت یه کم بهتر بشه

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

عزیزم ایشالله خدا به دلت آرامش بده اینو بدون هنوز خیلی فرصت داری ...هرچی‌ خدا صلاح بدونه یه توپولیه ناز نازی بده بهت......من مامان خودم من ۷سالم بوده شروع کرده برای بارداری الان ۲۲سالمه متاسفانه نتیجه نگرفتن.....خالم ۶تا سقط داشتن ..هفتمین بچشوون ۶ماهو دوروزه بدنیا اومد بعد سه روز مرد دکتر میگفت ۶ماه و ۴روزش اگ بود حتما میموند ...باید بودی و میدیدی چطور خودشو شورهرش گریه میکردن....خیلی زجر کشیدن دعا کردن....تو این مدت بارداریش طفلک دوبار کرونا گرف نمیتونس دارو مصرف کنه ....آمپولای تقلبی دادن براش میخواس بره کما ...خلاصه هرچی قسمت و حکمت خداس ...اگ بخواد یجوری بهت میده که اصلا متوجه نمیشی

کاربری دست دو نفره🚶‍♀️...

درموردش صحبت کن با ما تا تخلیه بشی هر چی دوست داری بگو من دو ماهگی سقط داشتم … هر چی دویت داری بگو ت ...

خیلی خستم هر شب خواب بچه یا مردن میبینم واقعا تنهام از تطرافیانم هیچ کس نه حالمو فهمید نه هیچی همه رفتن دنبال زندگی های خووشون حتی وقتی که من خواستم تنها باشم هیچ کس هیچ تلاشی نکرد

دیگه دوست ندارم با هیچ کس در ارتباط باشم

وقتی حالن خوبه هم منو نمیخواستن فقط این من بودم که سمت اونا میرفتم  خیلی دلم گرفته وقتی به پرونده بچم نگاه میکنم به لباساش و خونه ای که خالیه و من تنهام

فدای سرت خیلی از خانوما این تجربه ناخوشایند رو داشتن تو تنها نیستی. برای ناراحتی هم کاملا حق داری😘 ...

اره ولی من خیلی براش تلاش کرده بودم خستم از راهی که توش پر اما و اگره پر اینه که تو چهره های ادما نگاه کنم ببینم کدومشون بهم امید میدن

ته انتظارم چی میشه

اره ولی من خیلی براش تلاش کرده بودم خستم از راهی که توش پر اما و اگره پر اینه که تو چهره های ادما نگ ...

زندگی همینه گلم. غم و شادی باهم. تو راه همه ادما هم اما و اگر هست هیچکس به آینده بی شک نیست. امیدتم هیچوقت از دست نده اگه غم هست کلی شادی هم تو راهته 😘 

زندگی همینه گلم. غم و شادی باهم. تو راه همه ادما هم اما و اگر هست هیچکس به آینده بی شک نیست. امیدتم ...

برام دعا کنید 

اینقدر برام مادر شدن شیرین بود الان تو حسرتشم چرا هر لحظه باهاش حرف نزدم چرا هزار بار قربون صدقش نرفتم چون فکر میکردم میبینمش