الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه پمادی بود من قبلا میزدم به بچه هام خوب بود اخرش یه ان ان داشت اسمش یادم رفته خیلی خوب بود
فک کنم تریامیسونولون ان ان منم برا پسرم میزدم ولی گویا زیادم نباید استفاده کنی
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن
بعد هر بار پوشک بشورش خشکش کن ادرار اسیدیه برا همین میسوزه
هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ... حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو میکنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو میکنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچهشونو بغل کنن
من این مپادمیزنم به بچم قرمز نشده تا حالا قیمتش ۱۵۰ هزار
بعد هر بار شستن؟
بردم دکتر کالاندولاویه پماددیگ داده اسمش یادم نیس اما هرچی میزنم فایده نداره
این ممکن جای آلوده شسته باشی قارچ پوستی گرفته باشه پسر منم اینطوری شد من تا پوشک خارجی به چه گرونی هم گرفتم ببرش دکتر درست و حسابی اطفال پماد آنتی بیوتیک استفاده کنه
همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی