2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پمادی بود من قبلا میزدم به بچه هام خوب بود اخرش یه ان ان داشت اسمش یادم رفته خیلی خوب بود

فک کنم تریامیسونولون ان ان منم برا پسرم می‌زدم ولی گویا زیادم نباید استفاده کنی

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

هروقت جیش یا پی پی کرد سریع ببر بشور و بزار باز باشه

هیچی بهتر از باز کردن نیست سریع هوا میخوره و زخمش خوب میشه

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

بعد هر بار پوشک بشورش خشکش کن ادرار اسیدیه برا همین می‌سوزه

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن
نوزاد باشه باید دستشو بزار رو آلت بچه باید عکس بده ،مگه ما اینجامتخصص هستیم ،همون دوتا سه تا پست اول ...

دستشو بذاره رو آلت که سوختگی دیده نمیشه .

عکس گذاشت شاید یکی بچش اینجوری بوده که خوب شده راهنماییش کنه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

هر چیزی و نمال بهش ممکنه پوستش حساس‌تر بشه گناه داره طفلکی 

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
من این مپادمیزنم به بچم قرمز نشده تا حالا قیمتش ۱۵۰ هزار

بعد هر بار شستن؟

بردم دکتر کالاندولاویه پماددیگ داده اسمش یادم نیس اما هرچی میزنم فایده نداره

این ممکن جای آلوده شسته باشی قارچ پوستی گرفته باشه پسر منم اینطوری شد من تا پوشک خارجی به چه گرونی هم گرفتم ببرش دکتر درست و حسابی اطفال پماد آنتی بیوتیک استفاده کنه

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی