2777
2789
عنوان

برای خرید سیسمونی کجا خوب و قیمت منااااسبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3364 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس صفر برا نوزاد تپل ب کار نمیاد 

آره میگم که بستگی به نوزاد داره . بچه من خیلی ریزه بود ، تو سنو وزنش ۳۷۰۰ بود ولی به دنیا اومد ۲۹۰۰ بود 😅😅😅

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))
یدونه مغازست یا زیاده؟ بده آدرسشو عزیزم ممنون

از فروشگاه آقا بزرگ بخر توی شهر ری 

هر سایز لباسی که میخری، به فصل و سن نینی هم توجه کن 

یقه‌ی لباسها رو چک کن تنگ یا زیادی گشاد نباشه 

زیر دکمه دار بخری بهتره 

لباسشویی کودک نخر استفاده نمیشه 

کالسکه اگر میخری، نوع سبک و تاشو بخر که بتونی توی ماشین هم بزاری و راحت جا به جا کنی

لباس زیادی نخر چون هر سایز زود کوچیک میشه و نوزاد رشدش سریعه و نهایتا یکی دوماه میپوشه سایز صفر و یک رو 

لباس سایز ۰ بگیر ، تا میتونی زیر دکمه دار بخر  کهنه برای خشک کردن  ست حوله ست ناخن گیر& ...

من گهواره بزرگ گرفتم. طول 120 با یه تخت بزرگ. تا 4 سالگی حداقل می تونه استفاده کنه. به نظرم به درد بخوره. مامی هم با کهنه گرفتم که اگه حوصلم شه همش پمپرزش نکنم    

من گهواره بزرگ گرفتم. طول 120 با یه تخت بزرگ. تا 4 سالگی حداقل می تونه استفاده کنه. به نظرم به درد ب ...

بیخیاااال من که حوصلم نیومد کهنه ببندم من یکم بد طبع هم هستم . کهنه برای خشک کردنش خریدم 😬🤣

پندار ما این است که ما مانده ایم و شهدا رفته اند،اما حقیقت آن است که زمان مارا با خود برده است و شهدا مانده اند((شهید آوینی))

برای لباس راهنماییت میکنم سرهمی چندتا بگیر جوراب نداشته باشه ترجیحا دوتا سایز 0دوتا 1. سه چهار تا ست لباس سه تکه دانالو بگیر سایز 0 تا 3ماه تنش میشه. این مارک هم جنسش خوبه هم تا دو سه ماه لباس داره

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من گهواره بزرگ گرفتم. طول 120 با یه تخت بزرگ. تا 4 سالگی حداقل می تونه استفاده کنه. به نظرم به درد ب ...

پمپرز اسم شرکت ی  پوشکه نه خود پوشک

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است