2777
2789
عنوان

لوزه کودک

242 بازدید | 16 پست

سلام مامانای عزیزم

پسرم سه سالشه و لوزه هاش بزرگ شده، دکترش گفت ۴ سال به بعد باید عمل کنه، الان خیلی بد میخوابه نفس نمیتونه بکشه و همش خروپف میکنه، کسی میدونه راهی هست تا موقع عمل یه کاری کنم راحت‌تر بخوابه و نفس بکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچه بودم دکتر گفت باید عمل بشه، مامان و بابام تا تصمیم بگیرن من شدم ۱۰ ساله🤣 رفتیم دکتر، دکتر گ ...

بله دکترش گفت با بزرگ شدن ممکنه خوب بسه ولی خیلی شبا بد میخوابه و باعث شده اصلا وزن نگیره، الان ۴ کیلو کمتر از نرماله وزنش

سلام عسل با ژل برگ آلوئه ورا مخلوط کن روزی دو بار بهش بده

سردیجات نخوره .

روغن سیاه دانه هم روی پوست گلو یکم بمال هر روز.

احتمال زیاد کوچکتر میشه لوزه هاش و راحتتر.

البته داروهای دکتر هم بهش بده

آخه پسر من خیلی وزنش کمه گفت الان نمیشه عمل کنه، عملش سخته؟ بعدش میتونه غذا بخوره؟

دختر من سه سالگی ۱۱ کیلو بود 

از بس لوزه داشت نمیتونست غذا بخوره

همیشه خدا گرسنه بود

بعد از عمل سه روز فقط بستنی و ژله خورد

بعد روز به روز حالش بهتر شد

بعد از چند ماه خوراک و خوابش درست شد و دیگه ت‌ دماغی حرف نمیزد

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
تهران هستید؟ اگه دکترش خوب بوده و راضی بودید میشه اسمش رو بگید، ممنون میشم

نه فدات بروجردم

اگه میخدای تا ادرس بهت بدم

به جز رنج،چه بود سهمت از این همه عشق؟؟ای مظلوم ترین عاشقه دنیا⚘مادر⚘
بله دکترش گفت با بزرگ شدن ممکنه خوب بسه ولی خیلی شبا بد میخوابه و باعث شده اصلا وزن نگیره، الان ۴ کی ...

منم نی قلیون بودم، الان مامانم میگه تو رو خدا نخور به فکر هیکلت باش😁

سلام دوست عزیز پسر من سه شنبه هفته گذشته جراحی کرد و هزار بار به خودم می گم ای کاش 4 سالگی جراحی می کردم الان 5 سالش 

بچه من همیشه خدا سرماخورده بود ابریزش بینی داشت من مدام داشتم با سرم بینیش و شسته شو می دادم یا آنتی بیوتیک بهش می دادم بخوره سه شنبه جراحی شد بی دروغ روز 5 شنبه حالت عادی داشت بازی می کرد حرف می زد غذا هایی که دکتر گفته بود می خورد و اگر کسی نمی دونست جراحی کرده متوجه هیچ چیزی نمی شد

من خودم خیلی استرس اضطراب داشتم برای جراحی اما الان که تموم شده همش می گم چقدر در یکسال گذشته خودم و پسرم اذیت شدیم حتما این کارو انجام بده پیش یه دکتر خوب هم انجام بده من الان بعد از 6 روز کاملا حس می کنم که تغییر کرده دیگه تو دماغی حرف نمی زنه دیشب اصلا خورخور نمی کرد و راحت خوابید 

عزیز کم  ممنونم زودتر با پاهای کوچیکت امدي به زندگی مون