سلام ممنون میشم کمکم کنیدمن پریودی هام ۲۸تا ۳۰روز هست . ۱۷بهمن۱۴۰۱ پریودشدم هفت روزه هم هست یعنی اتمامش ۲۳بهمن بوده وقتی ۱۷ اسفند رسید من منتظرپریوبعدیم بودم امااین اتفاق نیفتاد فکرکردم شاید عقب وجلو شده باشه من اشتباه میکنم منتظر شدم شایدپریودبشم که نشد تاالان که ۱۶فروردین هست یعنی تقریبا دوماه عقب انداختم و نگرانم جلوگیری هم داشتیم اما با خودم گفتم شایدباردارباشم براهمین اسفند دوهفته بعداز پریودم بی بی چک زدم که خیلی خیلی خیلی کم هاله کمرنگ انداخت و نشون داد گفتم حتما باردارم چند روز بعد رفتم آزمایش خون دادم امابتا۵بودومنفی بودگفتم پس هاله چی میگفت شک کردم بازمنتظرکه بشم اما تاالان نشدم اینم بگم ترش حاتم زیاد هست مثل سفیده تخم مرغ و حالت تهوع خیلی به ندرت ترشح از سینه اگرفشاربدم یکبار مزه دهانم تلخ شد و بوی بدی تو بینیم هست و بدم میاد و یک نکته قابل توجه اینکه من بین این دوماه بعداز آزمایش لک دیدم اما در حد یک دستمال که اونم خیلی کم روزبعدش منتظربودم گفتم دیگه نگرانیم تموم شد اما بازم لک کوچیک اونم تو روز یک بار فقط مثل لک لانه گزینی الن موندم چکارکنم هستم نیستم شما چی میگین شده کسی این طوری باردارباشه ببخشید طولانی شداما خواستم کامل گفته باشم
شاید عفونت یا کیست یا فیبروم داری،برو یه آزمایش دیگه بده اگر منفی بود که باردار نیستی برو دکتر یه آمپول میده پریود میشی و بررسی میکنه دلیل پریود نشدن وبلاگر مثبت باشه باید تا الان حتما نشون بده