2777
2789
عنوان

محسن چاووشی

283 بازدید | 14 پست

کسی اهنگ در آستانه پیری از محسن چاووشی رو گوش کرده

قبلا روش قفلی بودم دوباره ی سه روزی هست به صورت پشت سرهم ۸۲۸۴۸۲۹۲۹۲ باز گوشش کردم

برید گوشش کنید 

خیلیییی قشنگه خیلییی خدایاااا🥲🥲🥲🥲🥲

آهنگاش بعضیاش خیلی خوبند:)

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفته بودم بی تو میمیرم ولی اینبار نه  گفته بودی عاشقم هستی ولی انگار نه  هرچه گویی دوستت ...

اهنگای شهرزادش همشون عاااالی بودن 🥲

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
ترانه سراش کیه؟ چه کلماتی بکار برده. کلا خیلی عجیب و باحاله. به احترام دیازپام بدون قصه و بوسه تلاش ...

منظورش اینه اینهمه دوندگی اینهمه زندگی اخرش هیچه .خودت خودتو داری وبس .ن مادری برات موند ک لالایی بگه ن کسی با قرص باید بخابی حقه 😔

اینم از شماهایی ک‌منو دهااتی‌می‌بینید و روشن قکر‌خودتون. حساب میکنید

دور از ادبه

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

بنده باشما شوخی کردم بقیه بی جنبه بازی درآوردن شماهم بهتر بود جلو ۱۰۰ نفر کوتاه بیاید ن اینکه هی بحث کنید! اینکه اینا کین ب شما پیم دادن رو هم بنده مقصر نیستم پس جمع نبندید