zizi_goloo مدیر عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 372 عنوان خیلی حالم بده شوهرم اعصابمو بهم ریخته | مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 27 پست انقد از دنیا سیر شدم ک حد و حساب نداره اصلا حس خوبی ب هیچی ندارم خیلی خستم خیلییییی Live for ourselves not for showing that to others 1402/01/16 | 02:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi_goloo مدیر استارتر عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 372 دوبار کوچیک نکن عادت کنه نمیکنم دیگ حس بدی دارم همش Live for ourselves not for showing that to others
الهام_جون6 عضویت: 1386/05/29 تعداد پست: 16955 امشب من ی کلام گفتم اون دختره وقتی میدونه دوست. تو زن داره نباید بیاد تو زندگیش اشوهرمم میگف ... بیکاره بخاطر یه زن و مرد دیگه که یه شکری خوردن اعصاب خودشو زنشو خرد میکنه کش نده بجاش یه نگاه عاقل اندر سفیه بنداز بهش بره پی کارس اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
منمهسام عضویت: 1401/06/04 تعداد پست: 527 ببین انقد خستم همش ریختم تو خودم انقد ریختم تو خودم عر چیزیو ک حس میکنم له لهم واااای دقیقاالان من بیشتر از یه هفته ست باهاش قهرم اصلا حوصله آشتی ندارمخیلی خسته م ازش انقدر دعوا کردیم که دیگه استرس میگیرم که نکنه آشتی کنم دوباره دعوا بشه و من میدونم که نمیکشم
zizi_goloo مدیر استارتر عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 372 بیکاره بخاطر یه زن و مرد دیگه که یه شکری خوردن اعصاب خودشو زنشو خرد میکنه کش نده بجاش یه نگاه ... من گفتم اون زنی ک بیاذ با مرد زن دار رابطه داشته باشه ج *ن*د*سبرگشت بم گف اونی ک این حرفا رو راجع ب اون دختره میزنع خودش این کلمس منظورش ب من بود خیلی ازش بدم اومد همش میگم چرا انقذ حساسیت رو اون نشون میده Live for ourselves not for showing that to others
zizi_goloo مدیر استارتر عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 372 واااای دقیقا الان من بیشتر از یه هفته ست باهاش قهرم اصلا حوصله آشتی ندارم خیلی خسته م ازش انقدر دع ... فایدم ندارن این ادما کلا همیشه ب خودش میرسع اما من یکاری بگنم همش میخواد خوردم کنه. همش میگ فلانه بیساره عیب جویی میکن Live for ourselves not for showing that to others
الهام_جون6 عضویت: 1386/05/29 تعداد پست: 16955 من گفتم اون زنی ک بیاذ با مرد زن دار رابطه داشته باشه ج *ن*د*س برگشت بم گف اونی ک این حرفا رو راجع ... اره غیر عادیه حق داری حساس بشی واقعا که ..میگفتی چرا به تو برمیخوره حالا؟ اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
zizi_goloo مدیر استارتر عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 372 اره غیر عادیه حق داری حساس بشی واقعا که ..میگفتی چرا به تو برمیخوره حالا؟ گفتم چیه خواهر و مادرته یا نکن چیز دیگس برات ک ب من برمیگردی این حرفو میزنی دیگ دهنشو بست اما حس بدی بش گرفتم ن شام براش گرم کردم ن چیزی اصلا حوصلشو ندارم Live for ourselves not for showing that to others
الهام_جون6 عضویت: 1386/05/29 تعداد پست: 16955 فایدم ندارن این ادما کلا همیشه ب خودش میرسع اما من یکاری بگنم همش میخواد خوردم کنه. هم ... به خودش رسیدنی ازش ایراد بگیر از سلیقه ش تیپش رفتارش.که فک نکنه چیزیه ..البته ریز ریز ...شر نشه یه وقت اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
الهام_جون6 عضویت: 1386/05/29 تعداد پست: 16955 گفتم چیه خواهر و مادرته یا نکن چیز دیگس برات ک ب من برمیگردی این حرفو میزنی دیگ دهنشو بست&nbs ... خوب کردی تن تن میبینتش؟ همکارشه؟ اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
zizi_goloo مدیر استارتر عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 372 خوب کردی تن تن میبینتش؟ همکارشه؟ دوستشه پسره الانم داره جدا میش از زنش همش ور دل اینه Live for ourselves not for showing that to others
الهام_جون6 عضویت: 1386/05/29 تعداد پست: 16955 دوستشه پسره الانم داره جدا میش از زنش همش ور دل اینه دختره منظورمه سعی کن زیاد نره خونه مجردیه پسره اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
zizi_goloo مدیر استارتر عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 372 https://www.ninisite.com/user/37e0c947-5a0f-4c8c-a7cb-d96a16833d88/نی-نی-یار-حذف-تاپیک2 Live for ourselves not for showing that to others
zizi_goloo مدیر استارتر عضویت: 1399/06/18 تعداد پست: 372 @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2 Live for ourselves not for showing that to others