2777
2789
عنوان

قرص لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 27 پست
تقریبا ۲۵۰/۳۰۰ هست قیمت گلوریا  آلفا ۳۵۰ /۴۰۰  اشتهات خیلییییی کم می‌کنه و خود قرص گیاه ...

چ جالب 

کدومش حالت تهوع میده ب آدم واحساس سیریش بیشتره؟ازداروخونه بگیرم،؟خودت چن کیلوکم کردی بگودوستم لطفاا

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
کاشت نخ؟چ عجیب نشنیده بودم عمل جراحیه؟ی توضیح بده لطفا 

ن عمل نیس 

یه نوع طب سوزنیه ک هرجایی ک مخای لاغر بشی سوزن میزنن و یه نوع نخ گیاهی وارد بدنت میکنن اگ تاثیر داشت ک فوق العاده میشه چون تو هفته اول شروع ب کاش وزن و سایز مکنی اگ تاثیر نداشت ک هیچی بدون عوارض 

ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جالب  کدومش حالت تهوع میده ب آدم واحساس سیریش بیشتره؟ازداروخونه بگیرم،؟خودت چن کیلوکم کردی ب ...

داروخانه ندارع پرسیدم 

من دو هفته اول مصرف کردم خودمو کشیدم ۵ کیلو کم کردم 

رژیم شوک کانادایی گرفتم ، بعد ۱۵ روز فقط یک کیلو کم کردم

ی رژیم ۳ روزس خودم گرفتم و جواب داد

روز اول از صبح تا شب فقط میتونی میوه بخوری ن زیاد ولی درحدی ک ب ضعف نیوفتی موز ممنوعه

روز دومم میوه و سبزیجات خام

روز سوم از صبح تا شب میتونی ۵تا دونه موز فقط بخوری و ۵لیوان شیر 

من ۴ کیلو تو ۳ روز کم کردم 

ولی تا ی هفته بعد رژیم خیلی مهمه ک پر خوری نکنی و برنج نخوری

چون هرچقد ک قرار بوده قبلا با خوردن اونا اضافه کنی میشه دوبرابر 

بعد ی هفته طبق رژیم قبلت جلو میری 

دیگه سیم کارت نداشتم بیام🙄با خط شوهرم اومدم ک انشاالله ب تبریک رسیدن تیکرمو ببینم،،همیشه آرزوشو داشتم💔
ن عمل نیس  یه نوع طب سوزنیه ک هرجایی ک مخای لاغر بشی سوزن میزنن و یه نوع نخ گیاهی وارد بدنت می ...

جالبه ولی دوستم رنظرم تاثیر نداره قرص تاثیرش ازاون بیشتره واین ک کلاسعی کنی نخوری دیگه

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
داروخانه ندارع پرسیدم  من دو هفته اول مصرف کردم خودمو کشیدم ۵ کیلو کم کردم

چخووووب ازکجابخرم پس 

ی رژیم ۳ روزس خودم گرفتم و جواب داد روز اول از صبح تا شب فقط میتونی میوه بخوری ن زیاد ولی درحدی ک ب ...

مرسی عزیزم

من سحر هستم معروف به سحر گرین ( چون عاشق رنگ سبزم)
جالبه ولی دوستم رنظرم تاثیر نداره قرص تاثیرش ازاون بیشتره واین ک کلاسعی کنی نخوری دیگه

قرص عوارض داره 

من خودم قرص گیاهی زیره مخوردم کلا میل رو از بین میبره جتی به یک آبم دهنت باز نمیشه یبوست شدم قطع کردم🥲

ن انتظار از کسی ، ن ب انتظار از کسی☺