سلام دوستان کسی از قرص لاغری استفاده کرده که واقعا جواب گرفته باشه ؟؟ خواهش میکنم نصیحت نکنید ( چون به اندازه کافی نصیحت شدم ) رژیم گرفتم با دکتر کرمانی ۲۰ کیلو هم اتفاقا کم کردم ، ورزشم میکنم پس نگید ورزش کن ، من الان دجار استپ وزنی شدید + اینکه شدید هم اشتها به خوردن دارم و اشتها چند برابر شده .
تعداد رای : 4
نظرسنجی
اسم قرص؟
4
100%
شماره تلفن؟
0
0%
من سحر هستم معروف به سحر گرین ( چون عاشق رنگ سبزم)
هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه
هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه
قیمتشومیشه بگی واین که چن کیلوباهاش کم کردی بدون رژیم یابارژیم؟
کاشت نخ؟چ عجیب نشنیده بودم عمل جراحیه؟ی توضیح بده لطفا