2777
2789
عنوان

قرص لاغری

648 بازدید | 27 پست

سلام دوستان کسی از قرص لاغری استفاده کرده که واقعا جواب گرفته باشه ؟؟ خواهش میکنم نصیحت نکنید ( چون به اندازه کافی نصیحت شدم ) رژیم گرفتم با دکتر کرمانی ۲۰ کیلو هم اتفاقا کم کردم ، ورزشم میکنم پس نگید ورزش کن ، من الان دجار استپ وزنی شدید + اینکه شدید هم اشتها به خوردن دارم و اشتها چند برابر شده .

تعداد رای : 4
نظرسنجی
اسم قرص؟
4
100%
شماره تلفن؟
0
0%
من سحر هستم معروف به سحر گرین ( چون عاشق رنگ سبزم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی چاق شدم مخام برم امبدینگ

چیگفتن دوستان اسلیم 

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
قرص آلفا  گلوریا

کدومش واقعاااتاثیرداشته

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

ببین ی ورق قرص اسلیم مکس بخور استپ وزنی تو رفع میکنه ولی فقط ی ورق

یا رژیم شوک بگیر

منم چند ماه استپ بودم اوکی شد

دیگه سیم کارت نداشتم بیام🙄با خط شوهرم اومدم ک انشاالله ب تبریک رسیدن تیکرمو ببینم،،همیشه آرزوشو داشتم💔
برا من ک اره  جفاش

قیمتشومیشه بگی واین که چن کیلوباهاش کم کردی بدون رژیم یابارژیم؟

امبدینگ  همون کاشت نخ ک میگن خیلی تاثیرداره

کاشت نخ؟چ عجیب نشنیده بودم عمل جراحیه؟ی توضیح بده لطفا 

قیمتشومیشه بگی واین که چن کیلوباهاش کم کردی بدون رژیم یابارژیم؟

تقریبا ۲۵۰/۳۰۰ هست قیمت گلوریا 

آلفا ۳۵۰ /۴۰۰ 

اشتهات خیلییییی کم می‌کنه و خود قرص گیاه لاغری توشع

ببین ی ورق قرص اسلیم مکس بخور استپ وزنی تو رفع میکنه ولی فقط ی ورق یا رژیم شوک بگیر منم چند ماه اس ...

رژیم شوک کانادایی گرفتم ، بعد ۱۵ روز فقط یک کیلو کم کردم

من سحر هستم معروف به سحر گرین ( چون عاشق رنگ سبزم)