2777
2789
عنوان

امشب کلی مامانم نفرینم کرده😑

218 بازدید | 18 پست

بخاطر اینکه نماز نمیخونم و روزه نمیگیرم

همیشه کارش اینه 

سکوت میکنم معمولا ولی دیگه اعصابمو خورد کرده چی بگم بنظرتون؟

تیکر کنکور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت تلنگری تو خودت ایجاد کن.از نظر علمی برو درمورد اون دوتا بخون.بعد میبینی با میل درونت هم ب نماز نیاز داری هم روزه

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین

نماز برای ارامشته و روزه  گرفتن شرکت در مهمانی خداست خیلیا رو میشناسم اعتقادی ندارن اما ماه رمضان هم نماز میخونن هم روزه میگیرن چون خدا میزبانه بنده میهمان نصیحتو دوست ندارم اما ماه رمضان حیفه حالا که خدا در رو باز کرده تو فرار کنی عزیزدلم

نماز برای ارامشته و روزه  گرفتن شرکت در مهمانی خداست خیلیا رو میشناسم اعتقادی ندارن اما ماه رمض ...

اعتقاد دارم قلبا به خدا 

ولی معتقدم نزدیک شدن به خدا  لزوما ۱۲ ساعت گرسنگی کشیدن نیست!!

درمورد نماز که هم واقعا سهل انگارم اینطوری نیست که کلا نخونم ولی خب دست و پا شکستش😑

تیکر کنکور
😐😢😢چقد ناراحت کننده، والا چی بگم! ب نظرم با ارامش بهشون توضیح بدین اعتقادات هر کسی برا خودشه، تن ...

هعی خدا خسته شدم دیگه منو کافر بی دین میدونه 

در حالی که واقعا من حس میکنم خدارو تو قلبم بیشتر از اینا دوست دارم...

تیکر کنکور
هعی خدا خسته شدم دیگه منو کافر بی دین میدونه  در حالی که واقعا من حس میکنم خدارو تو قلبم بیشتر ...

عزیززم ❤️❤️میفهممتون. 100 درصد اونطوری ک میگین هس، خودتونو ناراحت نکنین، بذارین هر جور ک دوس دارن فک کنن 

اعتقاد دارم قلبا به خدا  ولی معتقدم نزدیک شدن به خدا  لزوما ۱۲ ساعت گرسنگی کشیدن نیست!! ...

میدونم عزیزم اعتقاد داری در این که شکی نیست اما

روزه فقط نخوردن نیست روزه  نگاه بد نکردن حرف بد نزدن توهین و زخم زبان نزدن 

اگه هر کسی ۴۰روز یعنی ۱۰روز بیشتر از ماه رمضان رعایت کنه دیدگاهش کلی عوض میشه جان دلم 

اصلا ماه رمضان برای ترک عادات بده نه صرف خوردن و نوشیدن حالا یه امتحانی بکن یدونه بگیر ببین سرافطار که دعا میخونن چه حسی بهت دست میده برای من که سراسر شوقه

من خودم نماز نمیخونه. روزه هم نمیگیرم. خیالم هم راحته چون میدونم خدا میبخشه منو. من نمیگم نماز و روزه بده یا چرت و پرته. اتفاقا قبولشون دارم. ولی حوصله ندارم. تو هم توکلت به خدا باشه. خدا اینقدر مهربونه که ما نمیتونیم درک کنیم این حد از مهربونی رو . اینقدر بخشنده یه که حتی امکان داره روز قیامت شیطان رو هم ببخشه. نباید از ترس خدا نماز خوند و روزه گرفت. خدا ترسناک نیست. خدا بنده هاشو دوست داره. خدا میگه من از مادر به شما مهربون ترم. خودت اگه مادر باشی حاضر میشی بچه تو به خاطر یه خطا بندازی تو آتیش؟ هیچوقت از خدا و جهنم نترس. خدا مهربونه. از خدا نترس ، باهاش دوست باش. باهاش حرف بزن، ببین برات چکار میکنه.